tudjátok pont azért kezdtem el csé zni, mert ez ingyenes.
ha nagyon fizetni akarnék ezért, akkor inkább cod oznék.
OFF -
Szia!
A Counter Strike
NEM ingyenes! Mivel TÖRT játékkal játszol számodra azért "tűnhet" ingyenesnek... De ez csak a szerver üzemeltetőjénak jóindulatától függ...
És tévedésbe ne ess! A mai játékok 99.9%-a nem ingyen van! Az hogy a felhasználók elég jelentős hányada nem áldozza mondjuk 2 vagy 3 sör árát egy játékra és inkább egy tört játékkal játszik, az az Ő szegénységi bizonyítványuk!
És itt most lehet azt mondani, hogy nem vagyok kocka, hogy annyit játszak megvegyem a játékot.. persze lehet azt is..
..de! És ez az én véleményem, olyan embernek aki TÖRT játékkal játszik, HALLGATNIA kell.. és örülnie, hogy megtűrik a szerveren.. mert nem azt mondom nem játszon! JÁTSZON bátran és a lehetőségeihez mérten, de úgy vélem SZAVA nem lehet a szerveren.. egy STEAMES játékossal szemben egyáltalán nincs döntő szava, egy adminnal szemben pedig abszolut..
Konzekvencia (gondolom érted mit jelent): Legközelebb, ha egy admin csendre int, fogadd meg a tanácsát. Ha nem érzed jogosnak, akkor se elsősorban visszabeszélj, hanem írj ide és próbáld emberi módon megbeszélni vele a problémád.. és ez mondjuk az adminra is vonatkozik.. itt mindenki ember..
na uff...
-OFF