Skacok. Itt látom sokan el vagyunk billenve. Az admin se isten. Ugyanolyan ember mint mindenki más. Nem kell ez a stílus , hogy egy adminnal ne feleselj stb stb stb, ha épp a játékos úgy érzi, hogy az adott esetben igaza van, nyugodtan álljon ki az igazáért. Amennyiben ez kettőjük között nem megy, keressen fel engem, vagy weblapra jöjjön és nyugodtan tegyen panaszt, lehetőleg screennel csatolva. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy scare visszaélt volna a jogával, hanem hogyezeket a dumákat, hogy az adminnak kb visszaszólni se lehet dolgokat felejtsük már el. Nyugodtan szóljon vissza tisztességes hangnemben, ha bunkó stílusban pofázik , akkor mehet figyelmeztetésképp egy pár órás bann. Azt is hagyjuk ki a dolgokból , hogy valakit azért szidunk mert nonsteames. Tény , hogy egy nonsteames előbb gyanús lesz 50-10el mint egy steames, meg a nonsteames tud görénykedni ha dinamikus az ip, 100x több a nonsteames csaló mint a steames, de az adminoknak nem lenne szabad (pláne nem weben) emiatt valakit minősíteni, vagy akár degradálni. Most úgy érzem, hogy teljesen jogos a bann amit kaptál Yupiter. Nem ez az első unbann kérelmed, és többektől szoktam hallani a stílusodról. Kétlem hogy Scare kollégámnak az lenne a hobbija hogy téged "provokál" , vagy hogy jogtalanul kickelget. Sajnos be kell látni , hogy veled mindig van valami probléma, legtöbbször a stílusod miatt. Még nem zárom ezt a témát, mert érdekelne még 1-2 hozzászólás, mondjuk Peaté (mert elvileg ő ott volt), és még esetleg pár admin kollégáé akik tudnának még nyilatkozni a viselkedésedről. Annyi érdekelne még Yupiter, hogy amikor téged Scare "provokált" arról készítettén screent? Mert ha igen, akkor azt szívesen megnézném, valamint Scare kérte hogy töltsd fel a screent ami rólad készült a bannál, azt én is szívesen megnézném, pláne , hogy múltkor a téves bannál kértük, és nem tetted fel, a bann mégis lekerült mert "tévedésből" került rád. Azt azért megsúgom, hogy a bann szinte biztos hogy rajtad marad így is úgy is, de ha a screent nem keríted elő valahonnan, akkor az örökbann biztosságára akár mérget is vehetsz.