1. "Ban oka (szerintem):
?"
Erre kaptad ezt a választ: !!!!!!!!!!!!!!
Akkor miért módosítgatod?
2. Elpofáztam, hogy azért kaptok pénzt, hogy harcoljatok CT-ként, az a dolgod, hogy a lerakót védd, felőlem onnan teszed, ahol jól esik, de ha hátba lövik miattad két-három társad, mert gödörben szarkempelsz, akkor húzzál át terrorba, semmi szükség rád.
3. Hárman mondták, hogy indulj el, ne húzd feleslegesen az időt. A-ra tették a bombát és te ott ülsz gödörben és nem mész a bombáért 100 hpval ctként? Hát takarodj Hello Kitty Kalandjaival játszani, ha képtelen vagy a konfrontációra. Elmented a wpt, mikor kezdéskor 5000-10000 jön zsebbe? Hagyjuk már.
4. A kis 14 éves fejeddel, engem ne minősíts. Főleg úgy ne, hogy már 2 örökbant kaptál. Még hány felhasználót fogsz regisztrálni?
5. Ne hazudj és ne ferdíts, még 28 ember volt ott rajtunk kívül. Nyomi? Majdnem. Kérdő mondat? Nem.
A ban előtt kb. 2 körrel már figyelmeztettelek, hogy van még egy dobásod. Mindenkit, aki rád lő, eltalál falon keresztül, lelő kulturálatlan módon lecsalózol?
Nem érdekel Rolika, hogy hányszor fogsz regisztrálni, hány különböző névvel jössz vissza játszani. Én sajnállak, bizonyára valami gondod van, amiért ezt a cselekvést hajtod végre ciklikusan, de inkább szerezz barátokat, barátnőt. Mindenki megtalálja a párját. De már kezd unalmas lenni.
Cuki kisgyerek vagy, megtartanálak itthonra, a kertben elférnél, de mindennek van határa. Lehetne már annyi eszed, hogy tudhatnád, hogy rajtam kívül itt senkinek nem tűnik fel, hogy ki vagy te és mit csinálsz. Szépen meghúzódhattál volna most is, ahogy a gödörben tetted és nem kellett volna konfrontálódnod. Az okosabb lépés lett volna tőled.