"Ha hibáztam elnézést kérek" Szerintem elég lett volna ennyit írnod és már játszhatnál is a szervereken. (Régen lerágott csont. Én sem értem h miért most írsz , gondolom idáig is tudtál máshol játszani)
Még szerencse , hogy főadmin vagyok. 1x megfogadtam hogy ha valaha admin leszek, olyan örök bannt adok az ilyen görényeknek akik másik 20-25 ember játékát tönkreteszik azzal hogy énekelgetnek, zenélnek. Zenélj , énekelj bazdmeg de mi a francért mikrofonba??? Én személy szerint teljesen jogosnak tartom a bannt. Így több mint fél év eltelte után meggondolnám a levételt, de ez a stílus amit itt produkálsz ez valami fantasztikus. Ahogy Medve kollégám is írta, még jó hogy nem mi kérünk elnézést tőled nem? Végülis te senkit sem zavartál (szerinted) , sőt, a bann is túlzás, nekünk kéne téged megtanítani arra hogy hogyan viselkedj egy közösségben? A szervereink szerencsére zsúfolásig vannak, és rengeteg értelmes, normális játékos sokszor várakozik arra hogy beférjen játszani. A primitív majmokra meg nincsen szükségünk... Részemről a bann maradhat, de azért megvárjuk bL hozzászólását.