Játékban használt nevem: 88Dirrrr88
SteamID: STEAM_0:1:29093411
Dátum: 2011-11-27 15:31:44
Admin neve, aki banolt: Enzo
Ban hossza: örök
Jogos-e a ban?: NemBan oka (admin szerint): ts
Ban oka (szerintem): Nah Figyi tesó! én nem kérem a ban feloldását!!!! Le szarom!!!! De mi előtt örök banolsz valakit meg kéne nézni hogy télegesen ő volt e! Ts-en ha fent voltál akkor látod hogy nem voltam ott! ezek okán milyen jogon adod nekem az örök bant? Azután rád írok hogy mi ez stbbb. hívlak és baszol fel venni. vissza irni? ki a fasznak képeld te magadat?
? ideje volna le adnod az adminodat!!!!!! ki a fasyom vagy te hogy nem irsz vissza? ha nem tetszik valami amit irtam akkor szívd le magad! te fogyatékos kocka! de mivel jogtalan volt a banod így unbant dobjad de gyorsan! ne a te figyeelmetlenséged miatt tiltsanak ki egy szerverről,! amit utána nem is akarsz tisztázni. Mivel fent voltál ts-en látad hogy én nem vagyok ott te vak! 3 napja nem vagyok ts-en gyökér.
De egy senkiházi vagy, rád irok hogy miez erre baszol vállaszolni, hívlak hogy miez baszol fel venni, utáan meg st-ről törölsz, mi vagy te ribanc? féltél fel venni vagy mia geci van veleld? te szellemi kocka!!! Ezek után úgy se fogjátok fel oldani a bant! de le szarom........ A JÓQurva ....... vádod úgy is!!!! Nah csá