Hi aLL
Micimacko kapcsolatban irnek
Mit csinal ? nem 1-er nem 2-er elfordult ... ("en egy szot se szoltam , gameltem azt felmertem a korulmenyeket mit csinal az admin") semmi bajom vele de ez mar tulzas.... szavaztatas jonn map vegen megszavazak az emberek scout-t es at is megyunk a scoutra .....semmmi szavaztatas es elvatja de_cbble-re ?! egy masik pl : pont ugyanez a tema .......szavaztatas atmegyunk a megszavazott mapra es azt mondja ugye nem teccik nektek se a map ? elvaltom .... akkor se szavaztat elvatja .... BANOLGATASOKKAL kapcs ... nem minden estben ! de tobbszor mar elo fordult
meglat egy gyereket jol gamel "berakja" csalo hangot es azt mondja na szia elbucsuzunk toled is es nem 10-20 legfeljebb 1 orat ad OROK ! es ezugy steames-nel mint non steamesknel egyarant
, meg egy pl : egy paran beszoltak neki hogy ne mind adjon eletet meg ne banolgason egybol orokre , erre valasz : leszarom tolem ugyse veszik el az admin jogot ...viccesen az utolso mondatja "tudni kell nyalni
" ....meg1-er ! en nem szoltam egy kukot se hozzaja hogy ne csinald vagy miert valtod el en csak GAME-tem .. hozzafuznem ez mar pofatlansag legalabb felett a szabalyoknak tartana be akkor mar OK lenne de ...