Ne haragudj de ezt Ti kertetek!Meg se neztem volna!
Olvasd el ketszer es rajossz, hogy butasag amit most irtal!
Nevetseges hogy beir valaki pl Imi aki ugy csinalta ahogy Te irod és te gunyosan valaszoltal neki!
Gondold at vegre hogy mi az allas pontod!
Gúnyosan válaszoltam, mert egy nonsteames imike véleménye nem éppen mérvadó. Ebbe, hogy a Tnek adott pénzt az admin, csak az köt bele, aki - hogy is mondjam szépen - hülye... Nyilván meg volt az oka, azért tette. Engem abszolút nem érdekelne, ha ct vezetne 10-1re, és a tnek adnának 10k-t. Nagy ívben nem érdekelne. SŐT, végre izgalmasabb lesz a játék. Kb ennyi a véleményem.
Mindennek meg van a maga oka, fel lehet nőni. Egy 12 éves imike beregel, elárulkodja hogy ő nem kapott pénzikét, és most vegyük el az admint egy normális arctól? Eddig nem láttam semmi igazságtalanságot, amit ő tett volna. Jóhogy gúnyosan válaszolok...
Egy értelmesebb embernek, értelmes panaszra majd értelmesen válaszolok.
Azt hittem hogy ezt a szöveget nem kell leírnom... elég gáz hogy még itt tartunk.
A másik: nemtom ki kérte hogy kutass utánunk, vagy hogy akármit is csinálj, de én tuti nem. És elég sok admint tudok, aki szintén 100% h nem kérte. Ettől függetlenül csináld, élvezd, csak ne rosszindulatból.