Ha már az ejtőernyős topik be lett zárva... Lenne nekem is pár javaslatom, habár gondolom most hogy végre top2(?) lett a szerver, így nem igazán akartok változtatni, de hátha:od2:Előbb emlegetett topikban írták, hogy hülyeség a dupla ugrás. Van benne valami. Mondjuk szerintem antirush nélkül is izgalmasabb lenne a játék.Wp-k számára is lehetne valami korlátozás. Ha ct csapat pénzt kap, egyből hatan állnak középen wp-vel. (Mondjuk nem tudom hogy kéne, ww2-n egy időben egy wp lehetett oldalanként, na az még gázabb volt.)Adminok. Mostanában valahogy gyakran nincs fent admin. Vagy csak én látom így? Persze steamen/fórumban lehet hívni, de na. Remélem ha befejeződik a casting jobb lesz a helyzet.Lagg. Ezzel kapcsolatban vmi biztató infó esetleg?pub:Ahogy pár hsz-szel ezelőtt is írták, igazán lehetne ff. Legjobb. Más nem próba jelleggel.Mapok: office, aztec sem igazán warmap, de az az ilyen westwood, scud2k vagy mi, inkább már fun kategória. Szerintem.Steam only. Nem tervezitek? A pene/zokny féle banlistával már egész jól ki tudná szűrni a csalókat.Hirtelen ennyi.