Na akkor ehhez filozófikusan fogok hozzáállni, engedtessék meg nekem
Az köztudott (akinek nem , az nyissa ki a szemét), hogy hazánkat mindenféle fémhulladékgyűjtő, bodzaszedő, egyéb hasznos GDP-elvonó munkából "megélő" embernek nevezett, de az emberi tulajdonságokkal köszönő viszonyban sem levő, inkább állatias megjelenésű és viselkedésű lények sanyargatják, akik felismerhetőek a leggyakoribb hangutánzó beszédnek nem igen nevezhető szájtépésről (aggyá pízt; hol a segíly?; nem én lóptam el a biciglit; a Kozma beledőlt a késembe stb...) (aka büdös cigányok). Ezeknél gyakorlatilag csak a buzik rosszabbak, de rájuk most a műsoridő hossza miatt nem térnék ki bővebben.
Itt szeretném megemlíteni, hogy létezik még egy a fentiekkel hasonlóan "rokonszenvtelen" parazita faj, ez pedig a maximum 12 éves és ezzel megegyező IQ-val rendelkező gerinctelen féreg (alias csaló), akinek gyakran betömködte az aprócska kloákáját kiskorában a méretes fallosszal megáldott mintaapuci, és azóta a bejáratott segglukán ülni nem képes hülyegyerekként éli sanyarú életét, és mások értelmesebb játékának elrontásával vezeti le a benne felgyülemlett feszültséget.
Ezek alapján már remélem érthető a hasonlóság a cigány és a csaló között, ennek eredményeképpen kaptad a ban okaként azt a szöveget, hogy "takarodj cigány", ami szabad fordításban annyit tesz, hogy "takarodj csaló".
A banolásról pedig pár szóval: előtte lévő körben írta be valaki adminchat-be, hogy nézzelek meg, mert gyanús vagy. Következő körben néztelek végig, mind a 3 ölésednél 10ből 8 admin azt mondta volna rád, hogy csalsz (emlékszem is rá, az első kill rögtön a kék ajtón kirohanva 2-esre kapta egy ott walkoló CT, a másodikat és a harmadikat pedig a szinte egyszerre létrán felmászó két ct kapta (akiknek a feje bőven nem volt takarásban, de ok a hitbox csodákra képes).
Engem nem győztél meg, mivel nem szoktam alaptalanul banolni (hirtelen felindulásból pedig végképp nem). Az az indok sem elég imponáló számomra, hogy 1 éve már itt játszol, mert még nem láttalak túl sűrűn (de rendben, ezt írhatjuk az én számlámra is), és ezt bármelyik csaló mondhatja.
Viszont tekintettel arra, hogy normálisan írtál, javasolnám a felfüggesztett szabadlábra helyezésedet egyelőre, aztán meg majd meglátjuk. Ha pedig nem vagy cigány, azt csak üdvözölni tudom. Már az is megnyugtat, hogy eggyel kevesebb van belőlük.
Ja és persze tisztelet a kivételnek a fentiekre vonatkozólag!
"Egészséges rasszizmus" című rovatunkat hallották!