Játékban használt nevem: [PRO]testans&Simsek
IP: 79.119.24.155
Dátum: 2011-06-22 17:50:44
Admin neve, aki banolt: *SmOk3r^
Ban hossza: örök
Jogos-e a ban?: NemBan oka (admin szerint): 5 perc piheno /rules olvasd el saybe kell irni
Ban oka (szerintem): Sok hozzá füzni valom nincs, csak anyi hogy miért is kaptam BAN-t
[PRO]testans Simsek :
ha adri jossz mar ventri?
*SPEC* *sZerinted?! : te bohoc legalabb ne elottem irogasd hogy vent
*SPEC* *sZerinted?! : mert kibaszlak teged is
*SPEC* *sZerinted?! : meg akit hivsz
*DEAD* [PRO]testans Simsek : masik is
*DEAD* [PRO]testans Simsek : te nagy admin, gyere fel oszt halgasd mirol dumalunk... elhiheted hogy nem a jatekrol
*sZerinted?! : olvasd
*DEAD* !adri nyan_cat (^^.) : nyugi, beszelgtunk
[PRO]testans Simsek : medve is megmondja neked
*SPEC* *sZerinted?! : leszarom ha felmesz csak ne itt irogasd elotte
*SPEC* *sZerinted?! : vagy betartod a szbalayoka
*SPEC* *sZerinted?! : vagy te is mesz a gecibe
*DEAD* [PRO]testans Simsek : ott irogatom ahol akarom... sehol nem tartalmazza a szabalyzat hogy nem irhatom chat-be azt h
*DEAD* !adri nyan_cat (^^.) : nyugimar... beszelgeteni lehet a jatekrol is ha meg elsz :DD(olyan mintha itt mondnád jatekban..
ADMIN *sZerinted?!: ban [PRO]testans Simsek (ok: 5 perc piheno /rules olvasd el saybe kell irni)
1. Tanuld meg használni az admint, 5perc = örök ? adminskill...FAIL!!! Nem tudom a szerverren melyk fut de böngészd át:
addip -min- -ipaddress- egy IP címet ad a filterban listába - 0 perc végleges bant jelent
banid -minutes- -uniqueid- a játékosokat egyéni id-jük alapján bannolja a szerver - az egyéni id-k a "users" paranccsal tudhatóak meg, a 0 perc végleges bant jelent
banid -minutes- -uniqueid- kick bannolja és kirúgja a játékosokat a szerverről egyéni id-jük alapjánr - az egyéni id-k a "users" paranccsal tudhatóak meg, a 0 perc végleges bant jelent
2. Ne csak vádaskodj, ha van rola bizonyitékod akkor bannolj.
3. Hol a nagy tisztelet amit az admin elvár ? Olvasd már visza a beszélgetést ki milyen stilusban irt a másiknak ?
Maradok tisztelettel:
|n0_eXiT|<Simsek>