Tisztelt játékosok!
Elég régóta játszom ezt a játékot, és mindig elcsodálkozok azon, hogy néhány ember mennyire komolyan veszi a publikus szervereken történő dolgokat. Felhívom mindenki figyelmét arra, hogy ez csak egy JÁTÉK!!!!!!!
Többször előfordult velem is, hogy nálam ügyesebb és gyorsabb játékosok "belőttek", mégsem azzal kezdtem, hogy a szüleit kezdtem ócsárolni. Azért is ritkán szólok -de ha szólok is akkor is emberi módon-, hogyha valaki miatt lelőnek, vagy nem tudok helyet változtatni.
Az észrevételem a következő lenne, és ebből levonhatja mindenki saját magának a következtetéseket:
- A CS egy játék
- Akit lelőttél lehet, hogy az életben sokkal sikeresebb mint te ezért add meg a kellő tiszteletet
- Ha te vagy jobb valakinél akkor sem kell "ALACSONYOZNI" :-D (low)
- A publikus szervereken és köztük ezeken is mindenkinek meg van a joga a játékhoz egészen addig, míg a kiírt szabályokat betartja, bár szerintem sokan el sem olvassák azt.
- A legfontosabb, hogy ne használj trágár szavakat, mert ezt mindenki hallja vagy látja és ez téged minősít minden esetben. Főleg ha még el sem érted a 16 évet, de egyébként sem).
- Tartsd be az ADMIN-ok utasításait.
Ha ezeket az apróságokat szem előtt tartanátok akkor egy igen kellemes környezetben tudnánk játszani.
A FENT LEÍRT DOLGOK PUSZTÁN AZ ÉN ÉSZREVÉTELEIM? SENKIT NEM KÖTELEZNEK SEMMIRE.
Köszönöm, hogy ezt leírhattam!
Jumó!