Edvin, amire én emlékszem, az az hogy a fun serveren voltunk de_inf2100-en kb. 1-5 ös statom lehetett, specben voltam, az entert nyomtam, hogy embert váltsak a nézetben amikor bannoltak, rögötn, kick nélkül. Azóta töröltem a config.cfg-t gondolom az enterre is be volt bindelve valami server reklámja. Megjegyzem azonban, hogy kb. 4 év után kezdtem el újra játszani, kicsit sokként ért az elején a rush háló, a double jump, az hogy lehet steam nélkül játszani, az hogy, a serveren a játékosok 95% százaléka személyes sértésnek veszi, ha lelövik és egyebek. Azért nem foglalkoztam, hogy melyik gombokra vannak bindelve ezek a reklámok, mert a rendes játék közben nem jött elő, de kétszer is emlékszem, az elmúlt 1 hónapban, amikor több admin is volt a serveren, sikerült reklámoznom, egy sort, megkérdeztem, hogy mi a baj, hogy tudnám ezt kijavítani, segítsenek és senki válaszra sem méltatott.
Nem célom könyörögni, egyszerűen igazságtalannak vélem, hogy ugyanolyan elbírálás alá esem, mint a falon átlátó parkinzonkóros hülyegyerekek. Végülis a ti serveretek, azt engedtek fel akit akartok és úgyis ti döntötök.