itt orulok mert meg remlik is ez a bann, itt nem neztem h eppen o steames volt sajnos, mivel elotte kellett kibasznom 1 embert anyazas miatt, akire tobbx is szoltam, h ne anyazzon. kiraktam a gyereket utana irtam h az ha azt mondom h ne anyazzanak a serveren az mindenkire vonatkozik. Erre jott a kontra attol az illetotol akirol most szo van. Nem neztem meg hanem instant kitettem. Tanuljanak a modort ha mar a szulok nem tanitottak meg. Anyazast semmilyen korulmenyek kozott nem turok meg(amig admin vagyok), mivel nem a jatekos osei tehetnek arrol h a gyerekuk csitel vagy barmi hasonlo. Teny kicsit kemenykezu tudok lenni, de ha mindig csak szolok h jaj ne anyazzatok leeeecccci, nyomjatok ugyanugy, ha kirakom szonelkul h nem szolok neki utolag kommentelem miert rakom ki, akkor kapcsolnak h nem eri meg anyazni mert kilesznek pakolva. Remelem ertheto voltam Franci es a tobbiek majd eldontik megertenek e engem v sem. Felolem lelehet venni a bannt foleg h steames illetorol van szo, de remelem tanult ebbol az egeszbol az illeto. Ha csiter van szoljanak es nem anyazassal kezdeni. BUEK mindenkinek !
Udv: Amaru