[quote][color=#66ff00]Pálya neve:[/color][/b] PÁLYANÉV!!![b][color=#ffff00]Igény a pályára (szerintem):[/color][/b] VAN/NINCS[b][color=#ff0000]Hibajelenség(ek):[/color][/b] HIBA RÉSZLETES LEÍRÁSA! [/quote]
Pálya neve: de_dust2_christmasIgény a pályára (szerintem): Van.Hibajelenség(ek): Egy ponton beesik a gamer (CT kezdőtől B felé a dobozok mellett), valamint antirush plugin hiánya. Egyébként kurvajó map és így a karácsonyi szezonban igény is lesz rá, illetve a hasonló karácsonyi mapokra.
Pálya neve: de_christmasrushIgény a pályára (szerintem): Van.Hibajelenség(ek): Kezdőpontnál hiába van 32es spawnpoint (vagy nincs?), meghalnak a gamerek, főleg ha tele a szerver.
További javaslat: egyedi skinek (vagy akár karácsonyi CT-T skinek használata így a téli szezonra, Fun vagy akár a többi szerón is [igény szeint]). Erről már beszéltünk is... valamint /hats visszaállítása (?). IdézetPálya neve: de_christmasrushIgény a pályára (szerintem): Van.Hibajelenség(ek): Kezdőpontnál hiába van 32es spawnpoint (vagy nincs?), meghalnak a gamerek, főleg ha tele a szerver.....szeretnék énis micimackó-s szkinben futkározni, olyan sárga medvés piros mellényessel, és jó nagy hassal, nem tudom kivitelezhető-e? :D
Pálya neve:[/b] aim_glockIgény a pályára (szerintem): VANHibajelenség(ek): Betöltés után kifagyasztja a szerót és ledobál mindenkit, majd D2-re resetel a szeró
de_dust2_2009Igény a pályára (szerintem):VANSzerintem 30 emberrel jobb lenne, mint a sima d2Rush-határt nem tudom mennyire bonyolult összehozni