Na eddig steamesként játszottam a szervereteken mert lusta voltam kicsomagolni az 1000 éve letöltött tört verziót. Ha már így alakult gyorsan töltöttem hozzá egy wh-t is, biztos ami biztos és így felkészülve felmentem a szeróra és játszogattam. Közben azért nézegettem azokat akik lelőttek engem, illetve harc közben is nézegettem az ellenfeleket és láss csodát, a 30 emberből minimum 5 wh-zott (rajtam kívül természetesen) annak ellenére, hogy admin volt a szerveren:D mindez már fő "műsor" idő (éjfél) után történt. Kérdezem én: miért jó tört szervert fenntartani? Tele van emberekkel? Ezeknek az embereknek minimum 30%-a csaló és még csak ki sem tudjátok őket tiltani igazából... Hát a szerverben nagyot csalódtam (bár én ezt előre tudtam...) Az rendben van, hogy chrys tele pakolja mindenféle okossággal a szervereket, de így a játék élvezhetetlen, mivel nem egyenrangú ellenfelekkel harcolok. Hát köszönöm, így sok értelmét nem látom a játéknak, max nonsteames csíterként fogom ezen a szerveren tolni. Thx