dsA is cheater. 3 fejes gyors egymásutánban úgy hogy én akkor értem oda és épp kiléptem a fal mögül, amikor a tőlem jobbra lévő fejest kapott és kövi golyóra én is. Utána "megsejtette", hogy áll valaki a fal mögött. Lófasz a seggébe! Közöltük, hogy aimos utána 6:0-s statjából hirtelen 13:8-os lett. Embert el se talált, csak tunkolt. Figyeltem több körön át. Nem tudom, hogy ismeritek-e, az biztos, hogy sokszor láttam már, és eddig nem merült fel bennem, de ezután mondhattok bármit, ma este bekapcsolta kicsit a cheatet.
Hosszú évekkel ezelőtt egyszer lőttem de_aztecon terrorként a fakapun első pozícióból SCOUTTAL kirusholva, jobbra nézve futásból (!) egy tripla-fejest (!) egy golyóból, mert szerencsésen egy vonalban próbált gránátozni három jómadár, a szerver pedig úgy gondolta, hát most akkor ezt én így beadom neked, öreg. Természetesen instant ban érkezett 10 másodpercen belül.Egyszer mindenkinek összejöhet. =)
A minap találkoztam (+ még 30 játékos) egy "kiwi-klános" játékossal. Amennyiben emlékezetem nem csal, panda néven volt (persze előtte, hogy kiwi) és amint csatlakozott a "bad-boy" nevű amatőr segédprogramot azonnal népszerűsíteni kezdte. Természetesen a jutalma nem maradt el. Ennek ellenére a BAN szinte semmit nem ért ugyanis dinamikus ip-vel szerelt klánocskáról van szó. Éppen ezért felhívom rájuk minden Admin figyelét!
állíthatod a fegyver színét, az ég színét.én régen opengl32.dll-t szerettem. azzal lehetett igazítani hitboxhoz a fejest, a rántás sebességét, illetve a test középvonalán a célzás magasságát. vicces volt. érdekesebb volt kalibrálni, mint csalni.
... hanem mikor aktiválja a cheatet (badboy-t) akkor automatikusan következik a reklám,és a badboy-nál a reklámot nem lehet kikapcsolni..