de ha nem reagál 1-2 napon belül, ígérem szólok Crysnek hogy jöjjön fel és intézkedjen.
Jah még annyit ha továbra is megy a fikázás akkor persze reagálok!További szép napot mindenkinek! Sziasztok
Itt senkisem fikázott senkit meg sztem nem is fog, én nemtom emléxel e konkrétan az én esetemre de ha igen akkor te is tudod jól h félpercet voltam fent a szerón (ez kb fél 1 körül volt), de ha nem emléxel akkor vagy félre nyomtad vagy félre informáltad a dolgot mert én még soha nem csaltam és nem is fogok.1 az, elítélem a csalókat, 2 nem tudom hogyan kell, 3 féltem a Steam-emet. Az hogy te most büszkeségből nem ismered el h te is hibázhatsz az a te dolgod de én azt mondom h a 100 lábú is megbotlik 1szer. Engem nem is érdekelt volna a dolog de mivel még nem rúgtak ki soha sehonnét még a sulibúl sem pedig csináltam jópár balhét, vettem a fáradtságot és csak ezért beregeltem az oldalra és elpanaszoltam bánatomat. Márcsak azt sajnálom h egy nálam jónak ítélt szerverben ahol 1 rendes közösséggel találkoztam ilyen nagyot kellett csalódnom mivel embert barátjáról szervert adminjáról ismerni meg.További jó játékot mindenkinek