Re:Gee« Válasz #52 Dátum: Ma - 21:00 »Nem hinném, hogy előítéletei lennének. Amellett, hogy jó párszor raktalak már ki a nagy szád miatt, amit most valahogy nem nyitottál ki, mikor fordult a kocka, amellett, én is megnéztem a demot. Megnéztem naneee demoját amit ő vett fel a te szemszögedből, végig... tök mindegy az in-eye demod meg a hltv. Ez a legpontosabb módja annak, hogy ilyen dolgokról megbizonyosodjunk. Miután megnéztem a demót, felpattantam hosszú dobozra, és akárhogy próbáltam cibáltam az egeret, tökmindegy, mit csináltam, nem sikerült hasonló spray-t produkálnom. Mélységesen elszomorít, de az adminok bőségesen döntő többségével együtt, nekem is azt kell mondjam, hogy nem játszottál tisztán. Nem hinném, hogy norecoiloztál, ahogy azt nanee állítja... én nem tudom, és nem is akarok tippelni, de mivel meglepően sokan foglalkoztak az ügyeddel, és senkinek nem sikerült ilyen menőn túrnia, ezért nem tudom elhinni ezt a sok mesét... A legtöbb admin már régi játékos, sok tapasztalattal a háta mögött, és ha tetszik neked, ha nem, inkább nekik hiszek (illetve a saját szememnek) mint neked. Attól függetlenül, hogy végtelenül unszimpatikus játékos vagy, nem jó szívvel hagyom rajtad a bant, de túl sok volt ez így... Még ha a cfg-d feltöltöd úgy, ahogy ef írta, azt mondom, kapj még egy esélyt, de ha véletlen, ha direkt, elbasztad, holott erre külön figyelmeztettek, hogy a dátum legyen ott. Ezt nem sikerült produkálnod, ezért ezt az unbant felejtsd el. Sajnálom, hogy ki lettél tiltva, de aki csal, előbb utóbb megkapja a jussát. Ellened pedig sokkal több minden szól, mint melletted. Szóval köszönjük, hogy a szervereinket választottad idáig, most viszont eljött az ideje, hogy másikat keress, mert a ban marad.Témát LEZÁROM!üdv: RedFred
Azért azt vágod, hogy az egész bannolós eset pont fordítva történt : Én szóltam neked 2x valamire, hogy "fogd be a pofád", amit te nem jól reagáltál le ezért kibanoltalak... Furi a memóriád