szerelmem, ef!
SteamID: STEAM_0:0:45690963SteamCommunity ID: 76561198051647654IP adresa: skrytýTyp banu: SteamIDDôvod: wallhackVykonaný: 24. Dec 2013 - 12:03:50Dĺžka banu: trvalýVyprší: NikdyZabanovaný adminom: S!R G-ForceZabanovaný na: ## cs4fun.cz | VIP ZADARMO | Rats_1337 (de_rats_1337)Všetkých vypršaných banov: 0
Kérdezd már meg az akkori embereket, akik fent voltak, hogy WH-ztam -e, vagy csak úgy átlagba a sniper szerveren levő embereket, hogy mennyire vagyok gyanús. Attól, hogy egy admin ( Aki ha ilyen indokot tud írni, csak sajnálni tudom, értelmi szintre vall ) rosszul itél meg egy játszási módot, még nem minősül senki csalónak, aki nem az. Mellesleg steam mellett nyomatom WH-val nem? Mellesleg írtam már, hogy steam-em is van, csak az 1.6-os nincs rajta. Source-n is elvagyok pár éve, nem szorulok rá, hogy wh-zzak akár itt, akár máshol. A cseh szerverrel kapcsolatban, erről a linkről számomra nem jött le semmi, a bannommal kapcsolatban meg annyit, hogy bekoppiztam a szerver ID-jét, betöltött a játék és egyből le voltam bannolva, ismeretlen indok, és számomra még soha nem látott Nickkel kapcsolatosan. Azért kiváncsi lennék egy videóra, vagy valami hasonlóra, hogy mi alapján állította meg kedves Flip azt, hogy WH-zok
..Mellesleg steam mellett nyomatom WH-val nem?
..bekoppiztam a szerver ID-jét, betöltött a játék és egyből le voltam bannolva..