A Zsozs-os beszélgetés steamen történt a ban után. A HLTV-t feltöltöd légyszíves?
Érdekes hogy ma fent voltam órákig és egy admin-t sem zavart a beszédem, csak téged.
Zsozs szerintem is végtelenül rendes. Én is rendes vagyok, meg te is, biztos. Szóval ezt a hangnemet eldobhatod. Szerintem Zsozs és én el tudjuk dönteni NÉLKÜLED, hogy miféleképpen beszélünk egymáshoz. Megkérdezheted tőle, mit gondol erről.Vikinek akármilyen csúnyát írtam(nem tudom ez miért most jut eszedbe)nem gondoltam komolyan. Nem azért, mert komolytalan vagyok és nincs hitele a szavamnak, csak én tényleg nem tudok emberekre haragudni egy játékban. Szerintem egy poént értettél féle.Nem is kell hogy könyörögj, én hallottam hogy szóltál, nem is terveztem rossz viselkedést, csupán neked válaszoltam.Köszönöm a megértést.Ui.: Hátha elkerülte a figyelmedet: Tej: ugye te sem veszed basztatásnak amiket mondok neked? Zsozs: DEHOGY VISZONZ BASZTATLAKTej: mármint?Zsozs: SEMMI UGYAN UGY JAR ASZAMZsozs: HA BAJOM VAN UGYIS SZOLOK STEAMENTej: kösz a megerősítéstZsozs: OK
Vissza is vettem. Szerintem ez nem zárja ki azt hogy a szerveren a szabályokat betartva beszéljek. Ott a HLTV, ami nekem ad igazat. Erről a ban-ról van szó, nem a múltról. A felsoroltakért már megkaptam a ban-jaimat(nem is keveset), ezek hogyan jönnek ide??? Azt hiszem álnok dolog csak azért ide írni mindent hogy ezt a ban-t erősítse, miközben azokért kaptam már büntetést.Megszegtem valamilyen szabályt, amikor Zsozs-zsal beszéltem a szerveren, vagy nem?