Kedves sd!Köszönöm, hogy elolvashattam ezt a remek önértékelést rólad. Bebizonyítottad számomra hogy te mekkora egy tirpák, primitív, vadparaszt ember lehetsz. Szövegértésed egy 1 éves csecsemő szintjével verekszik! 1. ha lenne ilyen változás, h NS nem mehetne fel a szeróra, igazából leszarnám, szerintem a többiek is, hiszen több tízezer szerver van ezen kívül.2. Te ki a fasz vagy, hogy rákérdezel lealacsonyítóan, a másikat lenéző stílusban, hogy voltam-e már moziban, koncerten és színházban illetve az öltözködésemre?! Azért mert "adminka" vagy a tisztelet meg kéne/kellett volna adnod, mert lényegében az adminok a játékosokért és nem pedig magukért vannak!3. Azért egy eredeti olasz pizzától vagy mondjuk egy Armani öltönytől KICSIT nagy a differencia holmi játék eredetiségének a fontossága! Azért mert ezt a játékot nem vettem meg, az nem azt jelenti, hogy mindenből utánzatot nézek, eszek, vagy hordok, hallgatok! A zenéknél pl. megnézném hogy Te az összes kedvenc előadódtól megveszed eredetibe a cd-t, amin lehet, hogy csak 1 szám tetszik a 15ből. És itt gondolok 1000 előadótól. De felvilágosítalak, ha nem veszed meg, nem hal éhen az adott előadó ne aggódj! A munkáját koncert formájában is lehet tisztelni, mellette reklámokból is van bevétele!4. A moziban a legújabb filmeket mutatják be és nem az eredetit.Igazából eltértél a tárgytól, és elmondtál egy haszontalan ostobaságot részemről. Ha a barátomnak nem mondod el az utolsó hat sort hülyén halt volna meg!Köszönöm: Márkó