MIÉRT KELL SÍRNI HA AZ ELlENFÉL DOBJA A FLESST AZ ARCODBA? IGENIS A JÁTÉK RÉSZE!! UGYANUGY SIRTOK A WPZÉSÉRT IS!!!!!
Te FOGYATÉKOS Te!!!ez akkor mi??? elpofázod nekem te nagy tudós?"az első 20mp-ben mert repülnek át folyamatosan a flashbangek [aim_cool_map] és társai."szóval ez is úgy van,hogy átszalad a társam az ellenfél térfelére és vissza dobja nekem?kibaszott okos vagy...
Idézetet írta: VodkA - 2012-08-01 21:01:31Te FOGYATÉKOS Te!!!ez akkor mi??? elpofázod nekem te nagy tudós?"az első 20mp-ben mert repülnek át folyamatosan a flashbangek [aim_cool_map] és társai."szóval ez is úgy van,hogy átszalad a társam az ellenfél térfelére és vissza dobja nekem?kibaszott okos vagy...Most én vagyok fogyatékos ( nem magas labda, nem kell lecsapni! ) vagy vodka piált be, de kurvára nem vágom miről hablatyol Értelmetlen számomra az egész
Pár éve volt szerencsém admin lenni egy cs1.6 wc3 as pub szerón 26fős max létszámmal, ott 50%-os sebzés volt ff-ből kifolyólag, tk után meg választásos lehetőség volt a megtorlásra... az külön öröm volt mikor a delikvens ketyegő bombává lehetett változtatni.
Idézetet írta: [L.A.CsIbAcEs] Z0lee - 2012-08-01 17:25:04Pár éve volt szerencsém admin lenni egy cs1.6 wc3 as pub szerón 26fős max létszámmal, ott 50%-os sebzés volt ff-ből kifolyólag, tk után meg választásos lehetőség volt a megtorlásra... az külön öröm volt mikor a delikvens ketyegő bombává lehetett változtatni. De mikor rakétát csináltál a delikvensből az volt ám csak a nagy durranás! Úgy lőtte ki a pácienst, hogy azt gondoltad a monitorja tetején jön majd ki! De a legborzasztóbb az volt, mikor véletlen a "Megbocsájtás"-ra kattintottál vagy mikor eltünt a menüsor, mert túl körülményesen nézegetted.!