Mint azt néhányan már tudjátok, április utolsó napján jár le a szervergép hostingjára a szerződés, ez azt jelenti, ha nem hosszabbítunk szerződést, akkor április végén megszűnnek a magyar szerverek.
Kérdezték , hogy mi kell hozzá, hogy hosszabbítsunk a szerződésen? Sokan felvetették a gyűjtés lehetőségét, amit megfontoltunk.
Crysel azt beszéltem meg, hogy ha össze tudunk gyűjteni szervergépre 120 ezer forintot , akkor meghosszabbítjuk a szerződést, amennyiben nem jön össze akkor Crys kiszáll a szerverekből , és valamilyen szinten ez a MAGYAR szerverek végét jelenti. Én személy szerint, mindent megteszek azért, hogy ne maradjunk szerverek nélkül, szóval, ha nem sikerülne a 120 ezer forint összegyűjtése, akkor is megpróbálom tovább vinni a szervereket.
Azt mondom, hogy koncentráljunk az első megoldásra, hogy minden maradjon a régibe, és próbáljuk meg együtt összegyűjteni ezt az összeget.
Aki úgy érzi, hogy nem szabad veszni hagyni a szervereinket, valamint a pénztárcája is megengedi, hogy hozzájáruljon a szerverek megmentéséhez, az most léphet.
További részletekért keressetek meg engem (Francisco), akár weben, steamen (signorfrancisco) vagy facebookon (Kovács Francisco Ferenc).
Direkt nem engedélyeztem a hozzászólásokat, mivel mindent leírtam ami fontos, akit érdekel a szerver megmentése, az meg el tud érni az előbb leírt helyeken.