Igazából látható volt, hogy milyen vagy játékban, fórumon. Nincs mit ehhez hozzátenni, ja de ennyit: takarodj máshova te taknyos kis nyomorék.http://cs.crys.hu/plugins/forum/forum_viewtopic.php?30442http://cs.crys.hu/plugins/forum/forum_viewtopic.php?30525.last
"vélemény közlés"Kb. mindenkit akit hozzászólt elküldtél a faszba még az adminokat is. Belső szavazáson se állsz vmi fényesen, csak sd barátod támogat, de ezen meg se lepődtem!Szevasz
Nem elküldtem a faszba csak megmondtam hogy nem érdekel a véleménye , nem hogy még az életben nem ismerem még a neten se ismerem.Engem meg nem szokott egy olyan ember véleménye érdekelni attól független hogy igaza van vagy nincs.(Szerintem nem ugyanaz a kettő dolog, bár ha tévedek kiváncsi vagyok zajci) Ami meg sd-t illeti nem tudom hogy mennyire bír engem ,szerveren beszéltem vele egyszer kétszer, én egy normális adminnak tartom és az egyik legjobbnak. Fr3nd lehet hogy a screen ezt mutatja de azutan megse szólaltam csak hetente egyszer gondoltam énis mérgelődhetek amikor nincs fent se admin meg se senki és nem csak engem szidhatnak mert én viszont nap mint nap megkapom a magamét hogy mekkora egy csicska wh-s vagyok meg hogy anyád te csaló, csak én megtanultam nem törödni velük és nem teszem fel a honlapra mert tudom hogy csak forrófejűek és ők is akarnak még játszani ezen a szerveren.Szerintem nem érdemelnék meg végleges kitiltást persze ezt nem én döntöm el , de 1-2 csunyaszóért tudomásom szerint nem kaptak örök bant. Ja és még valami persze hogy csak sd tamogat mivel csak ő látja hogy viselkedek általában a szerveren mivel ti nem is a SNIPER-en játszotok így csak ebből a screenshotból és a hozzá kapcsolódó kommentekből itéltek:)
Kíváncsi lennék te jóságos sd, ha veled szemben így nyilvánulnának meg, hogyan értékelted volna a helyzetet. Elolvastad te a dolgokat, vagy csak nagy vonalakban beszélsz?Azért semleges, mert kinyalja a segged.Szerencsétlen gyerekkel? Az, hogy bunkóparaszt. 0 tisztelet, szabályok és az illetékes személyek semmibe nézése. Csak ennyi.