Tivike szerintem nem teljesen tudja a tortenteket , ha megis elnezest kerek azert osszefoglalom gyorsba az elmult egy evet de ez emult 3 evre mar nem teljesen emlekszem. Korabban az eletemben kicsit hirtelen kapkodos voltam es igy ezaltal parszor kicsuszott a " kurva anyad " tiltott szo kapcsolat a szamon. Egy ilyen sokadik utan epp egy ilyen par honapos orok bann ban jartam amikor crys feloldotta a bannt ez volt 2011 osszel valamikor talan Frend javits ki ha tevedek. Ekkor ujra feljartam jatszani sokat es ez Frendnek bokte a szemet. O szerintem etikatlanul provokalt jatekkozben dozersegglyka menjel nyald crys segget fenyesre stb ebben egyebkent roby volt a fegyverhordozoja. Velemenyem szerint adminnak nem az a dolga , hogy jatek kozben sertegesse a jatekosokat. Mind1 1 jatek alkalmaval eppen nuke vagyunk es dobtam egy teamflasht ekkor crys megoroult es kaptam is az orok bann t. Ezutan en feljottem masik accauntal a szerverre es irtam , hogy adjatok at neki " K A " na mind1 megint eltelt 4-5 honap crys ismet levette a bannt 3 honapja szepen jatszottam a szerveren amikor gondolom frend megunta a diablot es osszetalalkoztunk az elotte levo 3 honapban nem is lattam , es ok nelkul bannolt ez volt most ,. ezek az utolso tortenetek amiket emlegetnek anyazasokat azok 2011 nyar nal regebbiek illetve 1 anyazas volt amikor teamflasher bannolt orok re akkor valoban megtettem.
Egyebkent ezeknek azert nincs nyoma , mert soha unban kerelmet nem irtam , csak steamen ra irtam crys re es ennyi ezert fajt Frendnek. Valahol igazat adok neki , de egy ido utan o is tulzasba vitte a dolgokat.
Tehat osszefoglalva a korobeluli egy evet : 2 bannt kaptam 1-et teamflasher 1 et most ok nelkul es ha azt is beleszamoljuk , hogy a teamfalsh utan feljottem egy masik accal es irtam frendnek hogy K A akkor igy ezzel 3 at . Az elotte levokre nem emlekszem.