Hat ezaz hogy eszre se vettem hogy itt is hasznaltam ezt a modellt, mert hat olyan sotet hogy ki se lehetett venni, magyarul nem vilagit mint azt sokan gondoljak, amugymeg ertettem mire gondoltal brighnessel , csak te nem amit en irtam de mind1Ezutan mar a skines irasokra nem fogok valaszolni, amugyis is jol latszik hogy nem vilagit a modell , beszeljunk inkabb arrol hogy WH vegett kaptam bant.
Lehet csak egy kép készült róla, de biztos, hogy a kép készültekor más modelt használt a megengedettnél. Ha lesz szavazás: Részemről maradjon a ban.
Idézetet írta: JGLLehet csak egy kép készült róla, de biztos, hogy a kép készültekor más modelt használt a megengedettnél. Ha lesz szavazás: Részemről maradjon a ban.Te honnan tudod hogy ez milyen modell?Tan te is hasznaltal ilyet?Honnan veszed hogy elonyhoz juttat?
Idézetet írta: ati15Idézetet írta: JGLLehet csak egy kép készült róla, de biztos, hogy a kép készültekor más modelt használt a megengedettnél. Ha lesz szavazás: Részemről maradjon a ban.Te honnan tudod hogy ez milyen modell?Tan te is hasznaltal ilyet?Honnan veszed hogy elonyhoz juttat?Öcsi: szinte VILÁGÍGTÓ, MESSZIRŐL JÓL LÁTHATÓ modelleket használsz. Ez előnyhöz juttat más játékosokkal szemben. Ne hogy te legyél már felháborodva...mert nincs miért.A kérdésedre válaszolva. SOHA nem használtam ilyeneket. Megtanultam felismerni a sima skineket. Erről ennyit.
Idézetet írta: sdKicsit félre értettél akkor. A lényeg az, hogy ha veszel egy játékra jobban optimalizált gépet, arra nem mondhatod azt, hogy Ő jogosulatlanul jut előnyhöz! Tehát ezzel ne példálózz! A jatekra jobban optimalizalt gep magatol nem fog beallni 100 FPS-re ,sem a felbontas nem fog beallni 640x480-ra se semmi mas mivel ez jatekbeallitas es ez bizonyitottan elonyhoz vezet mas jatekosokkal szemben, tehat ez a ti szabalyotok szerint tilos .
Kicsit félre értettél akkor. A lényeg az, hogy ha veszel egy játékra jobban optimalizált gépet, arra nem mondhatod azt, hogy Ő jogosulatlanul jut előnyhöz! Tehát ezzel ne példálózz!