Üdvözlünk, Vendég. Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj. Nem érkezett meg az aktivációs e-mail?

Chatbox

Frissít Előzmények
  • Egymás szidására, unban kérésre NE használd!
  • assassin-.-: Van még valaki?:D de hiányzik az a régi awp szerver :D
    2023-06-27 03:52:23
  • pulos: Hello! Mindenki nyugdíjba vonult?! :D
    2023-04-15 19:54:17
  • EDY | Chevvalier_69: Valaki ?  ....regi szep idok
    2023-02-10 15:18:44
  • DencY: Mivan gyerekuksz, ki van halva
    2022-04-18 23:14:51
  • global tukan: hello
    2020-12-11 20:02:02
  • global tukan: hello mindenki kinek lene kedve jatszani?
    2020-12-11 20:01:40
  • 1 liter tej vagyok: :D
    2020-10-15 16:35:30
  • 1 liter tej vagyok: mi van gecik
    2020-10-15 16:35:07
  • riooo: egy szerver se ér a nyomába ennek
    2020-04-21 17:33:53
  • riooo: hiányzik a szervercsalád, legjobbak voltatok : (
    2020-04-21 17:33:42
  • ervin09: hahoooooooo
    2020-03-28 11:49:15
  • AGRESSIVE LEMON!: semmit nem kérdeztem megtaláltam a topicot rá :D
    2019-03-16 23:15:25
  • AGRESSIVE LEMON!: anyám mire feltörtem.. most amúgy mi van ki csinálja az "új" szervert?
    2019-03-16 23:09:17
  • Sültkrumpli: Gyertek játszani melegek! :D
    2019-01-07 13:27:55
  • Barnus0423: Nem tudok csatlakozni a barát hálózathoz!! Mit csináljak?
    2018-11-02 08:53:54
  • Barnus0423: Hello
    2018-11-02 08:53:41
  • Kukac ^.-: Jézus jézus, most akkor ismét van szero?
    2018-09-03 17:30:24
  • ^joci: lel mi az hogy noskill?XD
    2018-06-01 17:48:07
  • ^joci: lel sziasztok xd
    2018-06-01 17:46:23
  • Shoxe: Hali :D
    2018-05-21 16:12:05

Online felhasználók

• Pont vendég: 144
  • Pont rejtett: 0
  • Pont tag: 0

Nincsenek online felhasználók.
  • stats Összes tag: 8,164
  • stats Összes hozzászólás: 40,662
  • stats Összes téma: 3,020
  • stats Összes kategória: 9
  • stats Összes fórum: 27
  • stats Legaktívabb pillanat: 557

Szerző Téma: Unban - cheaterek | Agent47 cL  (Megtekintve 12920 alkalommal)

ati15

• *
    • Profil megtekintése
Unban - cheaterek | Agent47 cL
« Válasz #15 Dátum: 2012-04-29 15:25:53 »
1. mutass egy olyan képet ahol a szerveren latszik hogy olyan skinem van
2. de egyebkent "rikító modellek!" , az osszes adminnak mas a modelje, mert ez nem olyan modell hogy latom sotetbe a csavot , vagy hogy falon at latom ugy rikit, nem jutok vele elonyhoz mivel csak atvannak szinezve , sot meg rosszabul is jarok mivel a T piros szine beleolvad a freccseno verbe
3.TILOS olyan programok, játékbeállítások és/vagy kiegészítők használata, amelyek jogosulatlan előnyhöz juttatnak a többi játékossal szemben! (Pl.: AimBot, WallHack, RateHax, NoSmoke, 16 bit, stb.) --- ez nem egyertelmu , mert igy azok a jatekosok akik 100 FPS-esel jatszanak vagy csak szimplan olyan monitorjuk van amivel sokkal jobban latjak az ellent, vagy csak egyszeruen jo gamer egeruk van , vagy akar 640x480 felbontason jatszanak , olyan jatekbeallitast vagy kiegeszitot hasznalnak amivel elonyhoz jutnak massal szemben
egyebkent a skinekrol a szabalyokban konkretan nincs emlitve,de megcsak nem is hasznaltam a szerveren , tehat nem ertem mi a problematok

STAMPEEE!

• STAMPEEE!
  • *
    • Profil megtekintése
« Válasz #16 Dátum: 2012-04-29 16:45:09 »
1. Pont azon a képen látszik amit az admin csinált :)
Szerintem az FIXEN MÁS!

2. Igen lehet választani admin skint.. de erre javaslom azt, hogy cl_mindmodels 1 ... Én is használom!
Jogosulatlan előny: füstben/sötétben jobban látszik a modell, mivel "rikít"

3. Nem monitor + egérfüggő  a játék. Játszottam már több felbontásban, több monitoron, laptopon, többfajta egérrel, de kb nem lettem HIPERSZUPERHŰDEFASZAPLAYER, mert 1900 akárhányas felbontással játszok a 102cm-es monitoron + egy 30K-s egérrel. Kb ugyan úgy játszok  mindenhol, minden gépen.

Én speciel 800 és 1024-es felbontásokon játszok, 4000Ft-os egérrel és még a fix 100 fps-em sincs meg amikor tele van a szerver, de mondhatni nem játszok szarul, se kurva jól...

sd

• *
    • Profil megtekintése
« Válasz #17 Dátum: 2012-04-29 16:54:46 »
1.Admin screen készítéskor a következő nevet adja hozzá a képhez: Pályaneveaminjátszol0001 - 0002 - 0003  és így tovább...
Te biztosan nem így nevezed el a képeket... Szóval ha feltöltötted a 18-as képet akkor azt a 17-et is töltsd fel ami előtte készült! A 18-as képed jó, mert látszik rajta az info(bal also sarok cyan szinnel) ami szintén a ban pillanatában kerül fel a képre. Szóval ez a sok kamu kép felesleges.
2. Nem tartom valószínűnek, hogy Te minden szerverre való felcsatlakozás előtt cseréled a playerek modelljeit. tehát biztos, hogy ezekkel a skinekkel játszol folyamatosan.
3. Hardveres részt(egér, monitor,processzor, videokartya..stb..), és azzal összefüggő dolgokat  (fps, felbontás, dpi) ne keverj ele a programok és JÁTÉK beállítások használatába! A képernyő felbontás állítása a játék ALAPbeállításában amugy is lehetséges.
3. A törvény nem ismerete NEM mentesit annak be nem tartása alól! Tehát ne hivatkozz arra, hogy nem lett konkrétan leírva a világítós modell tilos használata! Amugy sem hiszem, hogy egy hivatalos oldalról (mondjuk: CShu-ról) szedted le!

Összegezve?

Viszlát!
Lehetetlent azonnal, a csodákra egy kicsit várni kell!

jumo

• Jumo
  • *
    • Profil megtekintése
« Válasz #18 Dátum: 2012-04-29 18:09:32 »
Developer 1 is van!!! Szerintem!!
A modellek is érdekesek tényleg!!
A hozzáállás is érdekes tényleg!!!

Üdvözlet Prágából!! :-D
CSAKACSÉ (DE EZ CSAK JÁTÉK, AMIT KOMOLYAN VESZEK)

ati15

• *
    • Profil megtekintése
« Válasz #19 Dátum: 2012-04-29 19:02:07 »
Idézetet írta: sd

1.Admin screen készítéskor a következő nevet adja hozzá a képhez: Pályaneveaminjátszol0001 - 0002 - 0003  és így tovább...
Te biztosan nem így nevezed el a képeket... Szóval ha feltöltötted a 18-as képet akkor azt a 17-et is töltsd fel ami előtte készült! A 18-as képed jó, mert látszik rajta az info(bal also sarok cyan szinnel) ami szintén a ban pillanatában kerül fel a képre. Szóval ez a sok kamu kép felesleges.
2. Nem tartom valószínűnek, hogy Te minden szerverre való felcsatlakozás előtt cseréled a playerek modelljeit. tehát biztos, hogy ezekkel a skinekkel játszol folyamatosan.
3. Hardveres részt(egér, monitor,processzor, videokartya..stb..), és azzal összefüggő dolgokat  (fps, felbontás, dpi) ne keverj ele a programok és JÁTÉK beállítások használatába! A képernyő felbontás állítása a játék ALAPbeállításában amugy is lehetséges.
3. A törvény nem ismerete NEM mentesit annak be nem tartása alól! Tehát ne hivatkozz arra, hogy nem lett konkrétan leírva a világítós modell tilos használata! Amugy sem hiszem, hogy egy hivatalos oldalról (mondjuk: CShu-ról) szedted le!

Összegezve?

Viszlát!

1.Sajnos en F5-el fenykepeztem ezeket a kepeket ,tehat a nevet nem en dontom el, ha el hiszed ha nem ezek az elotte levo kepek nem lett rajtuk valtoztatva semmi
2.Szerinted a feltoltott kepeken mindenhol ugyanaz a skin van ?, mert sajnalattal hallom hogy egy admin igy latja
3.Ez elegge ellentmondasos : a felbontast ne keverd bele a jatekbeallitasba , ez utani mondatod : a kepernyo felbontas allitasa jatek alapbeallitas
kovetkezo 3.Ez nem vilagitos skin , masmilyen szinu alapmodell, nem latszodik fustben/sotetben jobban mint az alapmodell, estleg keszitsek rola fenykepet mar hogy higgyetek nekem ?
" A törvény nem ismerete NEM mentesit annak be nem tartása alól! "  nincs olyan a szabalyzatban hogy a skin mas szinu nem lehet , de egyebkent teljesen ertelmetlenul veszekszunk ezen mivel WH ismetlem WH vegett lettem bannolva

ati15

• *
    • Profil megtekintése
« Válasz #20 Dátum: 2012-04-29 19:05:38 »
Idézetet írta: STAMPEEE!

3. Nem monitor + egérfüggő  a játék. Játszottam már több felbontásban, több monitoron, laptopon, többfajta egérrel, de kb nem lettem HIPERSZUPERHŰDEFASZAPLAYER, mert 1900 akárhányas felbontással játszok a 102cm-es monitoron + egy 30K-s egérrel. Kb ugyan úgy játszok  mindenhol, minden gépen.

Ha azt gondolod hogy az ilyen FPS jatekban nem szamit a monitor es az eger (amikor mar van olyan monitor amivel a sotetben jobban latsz es meg a flasht is kevesebb ideig szopod) , akkor gyere es probalj meg leloni ugy hogy laptopon a touchpadon jatszol ellenem
Nem ertem egy admin hogy tehet ki ilyen kijelentest egy FPS jatekrol egyebkent

STAMPEEE!

• STAMPEEE!
  • *
    • Profil megtekintése
« Válasz #21 Dátum: 2012-04-29 19:37:35 »
Igen én speciel laptopról tolom, de nem touchpaddal, hanem egy értelmesebb egérrel.

Kb én NEM sportból űzöm a játékot, szóval nekem tök mindegy, hogy milyen monitoron játszok, mert a különbség elenyésző JÓ beállítás mellett. (elsősorban világosság és gamma)

A játékon belüli és kívüli beállítás nagyban hozzájárul, hogy milyen mértékben látsz sötétben. (Kb én A plant/ferdéről még éppen látom a CT kezdő Doboznál lévő embereket...)

A flashről meg annyi, hogy kellő tapasztalatom van, hogy kb 10 flashbőll 7-8x csak részlegesen vakulok.

Kb 3-4 éve még samsung syncmaster crt 19"-os monitorom volt, de az is teljesen megfelelt játékra.

sd

• *
    • Profil megtekintése
« Válasz #22 Dátum: 2012-04-29 20:22:57 »
Kicsit félre értettél akkor.
A lényeg az, hogy ha veszel egy játékra jobban optimalizált gépet, arra nem mondhatod azt, hogy Ő jogosulatlanul jut előnyhöz! Tehát ezzel ne példálózz!
Lehetetlent azonnal, a csodákra egy kicsit várni kell!

ati15

• *
    • Profil megtekintése
« Válasz #23 Dátum: 2012-04-29 20:30:13 »
Idézetet írta: sd

Kicsit félre értettél akkor.
A lényeg az, hogy ha veszel egy játékra jobban optimalizált gépet, arra nem mondhatod azt, hogy Ő jogosulatlanul jut előnyhöz! Tehát ezzel ne példálózz!

A jatekra jobban optimalizalt gep magatol nem fog beallni 100 FPS-re ,sem a felbontas nem fog beallni 640x480-ra se semmi mas mivel ez jatekbeallitas es ez bizonyitottan elonyhoz vezet mas jatekosokkal szemben, tehat ez a ti szabalyotok szerint tilos .

naneee

• *
    • Profil megtekintése
« Válasz #24 Dátum: 2012-04-29 21:41:56 »
"TILOS olyan programok, játékbeállítások és/vagy kiegészítők használata, amelyek jogosulatlan előnyhöz juttatnak a többi játékossal szemben! (Pl.: AimBot, WallHack, RateHax, NoSmoke, 16 bit, stb.) [ ban ]"

A kiegészítő alatt nem a perifériákat, hardvereket írja, hanem ami a zárójeles részben van....tök felesleges körítés, elterelés a tárgyról....egy a lényeg...töltsd fel a többi képet! %-6

ui: Az első képen a CT is világosabb!!! !amazed
"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk."
 Szophoklész

exec.bot.exe

• *
    • Profil megtekintése
« Válasz #25 Dátum: 2012-04-29 22:10:51 »
És minden szerveren más az admin meg player skin.na jó majdnem minden. Azon a szrvn az a player model a világitós izé..

ati15

• *
    • Profil megtekintése
« Válasz #26 Dátum: 2012-04-29 22:12:55 »
Idézetet írta: naneee

"TILOS olyan programok, játékbeállítások és/vagy kiegészítők használata, amelyek jogosulatlan előnyhöz juttatnak a többi játékossal szemben! (Pl.: AimBot, WallHack, RateHax, NoSmoke, 16 bit, stb.) [ ban ]"

A kiegészítő alatt nem a perifériákat, hardvereket írja, hanem ami a zárójeles részben van....tök felesleges körítés, elterelés a tárgyról....egy a lényeg...töltsd fel a többi képet! %-6

Ha vetted volna a fáradtságot és elovasod a hozzászólásokat akkor tudnád hogy honnét indult a "korites" és azt is hogy 1 kép készült.
u.i. a CT nem világosabb mint a fal mellette, nem tudom miről beszélsz.

naneee

• *
    • Profil megtekintése
« Válasz #27 Dátum: 2012-04-29 22:27:59 »
Idézetet írta: ati15

Idézetet írta: naneee

Ha vetted volna a fáradtságot és elovasod a hozzászólásokat akkor tudnád hogy honnét indult a "korites" és azt is hogy 1 kép készült.
u.i. a CT nem világosabb mint a fal mellette, nem tudom miről beszélsz.

Csak egy egyszerű "brightness"-t nyomtam...nem világosabb az alap skin-nél????  :?

Szophoklész

ati15

• *
    • Profil megtekintése
« Válasz #28 Dátum: 2012-04-29 22:33:11 »
Meg mindig nem vilagosabb mint a fal, kek szinu ennyi(magyarul nincs a modellel semmi csinalva csak be van festve kekre, nincs brightness vagy valami felhuzva rajta )

naneee

• *
    • Profil megtekintése
« Válasz #29 Dátum: 2012-04-29 22:48:04 »

Meg mindig nem vilagosabb mint a fal, kek szinu ennyi(magyarul nincs a modellel semmi csinalva csak be van festve kekre, nincs brightness vagy valami felhuzva rajta )

De az admin whval vadollhat nyugodtan holott nincs wh mi? Amugymeg ezen a szeron nem hasznalom ezeket a modelleket , nincs is kepi bizonyitek.  
Egyebkent a tobbi szerveren ami kepeken van nincs szabalyzatba foglalva hogy milyen modellt lehet hasznalni.

Mégis csak ugyanazt a modellt használtad ezen a szerveren is, mint amit többi képen látni csak Terror-ban... :@

A brightness-t meg arra értettem, hogy a képet, amit feltöltöttél azt világosítottam, mert a Score tábla miatt, ami egyben sötétíti is, nem lehetett kivenni a CT skin típusát, plusz a felbontás se épp túl nagy. !dodge
 Szophoklész