Csak adminok és érintett játékosok írjanak a topicba!
Érintetten az unbant kérő személyre gondolok! Szerintem lassan honorálni kellene az ilyet ...
Továbbá steamet ne azért vedd meg mert mi kérjük stb. , hanem a saját érdeked miatt! Ha itt megtanulsz játszani , többi szeron úgy kibasznak , hogy csak zuhogsz , ha steam nélkül plusz 10be lövöd magad! Itt jövünk mi a képbe! Ezen a szeron nem teszünk ns- steames között különbséget , ugyan úgy honoráljuk a jogtalan való előnyhöz való jutást steamesnél , mint nálatok ns-eknél! Csak 90% steameseknél nem whról , aimról beszélünk , hanem cfg. beállításokról ! Nálatok nincs rizikó , hogy elvesztetek 2500ft , plusz nálatok nem áll fent az se , hogy megbélyegeznek! Nektek egy modemrefresh , egy új álca/nick és tolhatjátok tovább! Itt jön amit leírt Gibkey! A játék iránti tisztelet! Játékban való tisztelet ! Akinek steamje van , és nyom egy jobb statot , azt bármilyen fúra is de jobban tisztelik! Majd megy neki a seggnyalás , folytathatnám , de ez már más tészta! (Hasonlóan működik ez , mint a való életben a celebek! ) Amúgy ns highokat , sajnos előbb nézek meg! De ezzel nem csak én vagyok így!
Igazából miért vedd meg a steamet?
1. Azonnal tudsz admint hívni!
2. 90%al csökken az esélye , hogy jogtalanul bannolnak!
3. Nem költöd a pénzed drogokra! FÚJ!
4. Tiszteletet szerezhetsz!
5. Versenyeken próbálhatod ki magad , amiben ns-ként soha az életbe nem lesz részed!
sorolhatnám , tudnék annyi érvet felsorolni.... De minek? EZT NEKED KELL ELDÖNTENI!
De egy tanács , vedd meg... Jobban jársz!
TY