Én elvből nem veszem meg a játékot, nem azért, mert nincs rá 4 eurom. Nem gondolom azt, hogy steammel nem csalnának az emberek, és azt sem, hogy ha kifizetem azt a négy eurot, akkor több lennék az emberek szemében, és nem gondolnák ugyanazt a játékomról. Azért mert konyítok némit az awp-hez, és sokaknak derogál, sajnálom. Egy hónapig vagyok itthon, franciaországban a szar kolis netem nem engedi meg, hogy játszani tudjak. Ebből kifolyólag nem fogom megvenni a steamet, mert nem játszom sokat, mert nem látom értelmét, és ha a bant csak akkor veszed le, akkor viszont így jártam. Nekem ez a játék csak egy opció, nem elengedhetetlen dolog az életemhez, viszont amikor játszom akkor jól szórakozom. Ha neked örömet okoz, hogy elveszed más ember szórakozását, hagyd csak fenn a bant.
Nem attól leszek jó ember, hogy megveszem ezt a játékot. És te sem leszel szar ember ha torrentről szeded le az összes zenét és filmet, ami téged érdekel és neked örömet okoz. Mert te sem veszed meg a dvdt, te sem veszed meg a cdt, és te sem veszed meg a kedvenc sorozatodat eredetiben, hanem letöltöd. Javíts ki, ha tévedek. Dobálózz, de előbb nézz körül magadnál, mert ez a játék csak egy dolog. Másrészt, az országot nem én teszem tönkre, hanem az dilettáns politikai személyzetünk, aki olyan dolgokat visz keresztül, aminek nem lenne szabad megtörténnie. Persze gondolom, sokan erről mit sem tudtok, mert a gazdaságpolitikához szart sem értetek, és annyit sem tesztek meg, hogy hírportálokon utána olvassatok. Persze nyilván közöttünk is vannak korosabb emberek, akik képben vannak, de a játékosok nagy hányada kisiskolás, vagy minimum érettségije sincs. Egyrészt, bL', te nekem ne gratulálj, mert nem ismersz. Másrészt, nem tudom milyen "haver"-okról beszélsz. Harmadrészt, a szerver non-steam, ugyanolyan jogom van játszani rajta, mint neked, mint másnak. És nem gondolom, hogy attól tartanának normális embernek, hogy nekem van steamem, vagy sem. Én megmondom őszintén a játékosok elenyésző részét tartom értelmes, normális embernek, ha már itt tartunk, mivel körülbelül 1% tud normálisan, helyesen írni. Szerinted normális ember az, akinek van steamje, de olyan értelmi szinten van mint egy kagyló ? A normális embernek nem a steam a mércéje, és nagyon furcsa burokban élsz te, ha ezt így gondolod. A derogáló típusú szókapcsolatodnak pedig nulla értelme van.