Felmentem szerververre (épp körutat tettem). Megálltam azon a szerveren is pár percre a jobb statosokat nézni, de hozzád még nem jutottam el. Több megbízható öreg játékos rögtön mondani kezdte hogy hiába lősz 1000 méterre, 1 pontba lő a fegyvered. Persze egyvalaki mondta mikrofonba nézzelek már, mert így van, erre még2en beleszóltak a mikrofonba hogy igen igen... Meg írták is. Rádléptem. Nem mozdultál 10-12 másodpercig, utána pedig olyan bután mozogtál mint egy vegetáló zombi.
Nem emlékszem tisztán, de azthiszem először PROTOTYPE_ hívta fel a figyelmem voice kommunikációban hogy nézzelek téged21:17:26: "A nevem Boci. Kerge Boci." say "kemeny
" (dead)
21:17:52: "A nevem Boci. Kerge Boci." say "azt hittem norecoil manianak vege lett 5 eve
" (dead)
21:18:06: "accpetman" say "mibajod"
21:18:10: "A mentalista<SPECTATOR>" say "jaccal"
21:18:12: "A mentalista<SPECTATOR>" say "nyomd a tuz gombot"
értelemszerűen még vagy 30 másodpercig nem is lőtt csak 1-2őt pontozott.21:18:34: "<< popeszba brokesz [ANAL TEAM]<78><STEAM_0:1:16612057><TERRORIST>" joined team "SPECTATOR"
21:19:39: "<< popeszba brokesz [ANAL TEAM]<78><STEAM_0:1:16612057><>" triggered "amx_chat" (text " szerinted?")
Másik admin is figyelt már, csak kikapcsoltad...Tőlem kérdezte hogy mi a véleményem.Amennyiben mégis tévedtem volna és mégsem norecoiloztál, és miután aktívan játszol nem állsz meg 10-12 másodpercre hogy "kikapcsold" akkor én kérek elnézést a dolgokért. Mivel MÁR nem láttam mit csinálsz, mert mikor néztelek nem lőttél, meghaltál, köv kör elejétől pedig nagyon béna voltál (meg kis szünetet is tartottál), csak a többiek véleményére tudtam alapozni és arra hogy ember nem játszik így.
Ez a személyes véleményem Franci kolléga.