Na jó, ez át ment viccbe... az emberünk leírta, hogy JOGOS a ban, a ban okából meg kiderül, hogy NEM csalt a srác, egyszerűen paraszt volt... Mik ezek a hozzászólások , hogy "reménykedtél hogy mostanra elfelejtem" meg ezek?
? Hát ott van hogy szerinte is jogos , akkor mi az istenért reménykedett volna??
Ez az unban kérelem megint átment komédiába... kezdem úgy érezni, hogy itt 1-2 admin ismét kezd elbillenni. Én tanácsolom mindig az adminoknak, hogy ne hagyják magukat, a paraszt játékosokkal szemben, és nyugodtan éljenek a ban lehetőségével, ha az indokolt akkor akár örök ban. Ehhez mai napig tartom is magam. Viszont itt most 1-2 admin túlzásba vitte véleményem szerint.. Nem dőlt össze a világ...anyázott , ki lett dobva... 1hónapja el van tiltva a szerverektől, megérdemelte.
Többször is átolvastam az unban kérő játékos kérelmét, a stílusán lehetne mit alkotni, de százszor rosszabbakat is láttunk,...
Nem is kívánok többet beszélni erről az ügyről. A bant leveszem, viszont ha még 1x ki leszel dobva a stílusod miatt, automatikusan törlöm a következő kérelmedet.
Témát zárom