Játékban használt nevem: .
IP: 91.82.115.198
Dátum: 2010-11-06 19:14:10
Admin neve, aki banolt: inaktiv-.-
Ban hossza: örök
Jogos-e a ban?: Igen
Ban oka (admin szerint): nincs
Ban oka (szerintem): Üdv,
Kaptam egy bannt vagy Kickeded, magam sem tudom, nemrég kezdtem, "oka: nincs" :S kiírással.
Valószínűleg azért mert más nevével játszottam 2 értelemben is.
1.: értelmében magyarázva: Nemrég keztem el játszani akkor egy jóbarátom adta az IP-teket és nagyon tetszett igaz nem sok fregem volt ellenben a halálokkal:), de hát istenem így lehet fejlődni meg legalább itt az adminok rendet tartottak minden téren. Akkor látam egy olyan nick nevet ami csak 1 pont volt ".", ez megtetszett, ezért én is ezt kezdtem használni és mint utólag kiderült a counter etikettje ezt igen csak elítéli, amit most már én is megtudok érteni. Ez volt az én hibám.
2, értelemben magyarázva: Az illető aki ezt a nevet használta barátom szerint nagy csaló volt, több alkalommal lett figyelmeztetve, talán kisebb időkre kitiltva is nem tudom. Ez meg az ő sara.
A kitiltásom úgy történt, hogy szokás szerint felcsatlakoztam és játszottam, akkor a másik pont nevű nem volt fenn, legalábbis nem vettem észre, ezután egyszer csak kilépett a játékból a gépem. Azóta kicked, oka: nincs felirattal szembesülök azóta. Hogy végülis azért lettem kitiltva mert a másik illető épp megmenekült egy régebbi sérelemből és rajtam vezették le tévedésből az 1. adandó alkalommal, vagy azért mert más nevét használtam nem tudom, hibáztatni nem tudok, nem is akarok senkit, mert ha én nem hibázok, akkor nincs félreértés se. Ezúton szeretném tiltásom feloldását kérni tőled/tőletek, azóta már saját nevem van ( Marton//F.D.C.) megígérem nem használom más nevét (akkor sem gondoltam át) és továbbra sem cheat-elek.
Akkori nevem: .
IP címem: 192.168.100.253
ideje:15-20 napja
( ezt az IP-t adtam meg a kérdőívhez akkor azt irta ki hogy nem vok bannolva, ezért töltöttem ki generáltal-Francisco adminisztrátor tanácsára-)
Válaszotokat és megértéseteket előre is megköszönöm.
További szép napot: E. Márton