Nah akkor csak egy kérdés!Miért nem ezen a néven játszol amin beregeltél és miért egy - volt a nicked?A másik be szoktam ismerni ha hibázok mindneki hibázhat és ha hibázok azt vállalom is.Nem emlékszek az estre mivel jo pár nap eltelt és ezt senki se kérje töllem,hogy emlékezzek.Csak egy ide illö esetet mondok ell.A minap fent voltam a sniper szeron és banoltam egy srácot 60 percre mert jo párszor lelött falon át és nekem furcsa volt és dühitett megnéztem steam-s vagy sem és steam-es volt ezért 60 percet adtam neki,hogy gondolkodjon, mikor kiraktam abban a percben irt rám steam-en,hogy köszi a bant.Ez azt takarja,hogy egy olyan srácot banoltam aki nekem fent van frendsbe csak áll néven jött fel.Szal nem válogatok, és évek ota ismerem a srácot.Ha ugy érzed,hogy jogtalan volt akkor Crys vegye le nekem ezzel nem lesz bajom sött most én kérem,hogy vegye le a banodat,hogy bebizonyisd,jogtalan volt a ban de ha megint banol valaki akkor azon már el kellen gondolkodni.Mindenkinek jár 1 esély ha megkapod akkor bizonyisd be,hogy jogtalan volt amit töllem kaptál.
Az a gond, hogy ezt bárki leírhatja, legyen csaló vagy nem. Azt, hogy az admin büszkeségből nem veszi le a bannt, szerintem nem kéne feszegetni. Ezt a gerinctelen csaló vagy a szavaival tisztában NEM lévő tisztességes játékos írja. Lényeg, hogy hülyeség ezt írni, mert alapból hülyeség.
igaza van Pudingnak. ha aimoztál whval felturbózva akkor is bejöhetsz ide 2hét mulva akár, amikor Medve , vagy bármelyik másik admin rég elfelejtette a te esetedet, mert sajnos tényleg rengeteg lett a csaló, feljösz és előadhatod hogy te max 1-2x anyáztál, hiba volt, de kikéred magadnak az örökbant. Medve ritkán bannol, ezt tudja jól mindenki, ha bannol azt okkal teszi. ezzel nem azt akarom mondani hogy te csaltál és most bepróbálkozol ezzel dumával, csak hogy tudd, az adminok dolga se olyan könnyű mint ahogyan azt te elképzeled.
Én is csak azt a részét nem értem soha (és most sem), hogy miféle bizonyítéknak számít az, hogy valaki azt mondja: márpedig én nem csaltam:D ugyan mi a fenét kellene és mi alapján beismernie ilyenkor az adminnak?Ha nem emlékszik a konkrét esetre, nyilván tartja magát ahhoz, ahogy akkor döntött, és ennél többet nem tud mondani.De a kedvenc részem tőled akkor is a "vettem a fáradtságot és beregeltem..":D