Azért mondom HLTV- demó sokat nem ér trapp nélkül. De ti már eldöntöttétek úgy is! off topic
Éveim + órám száma sem számit akkor mást nem nagyon tudok ehez még hozzátenni.
Holnap megnézem a demot, mivel én vagyok a gg királycsászára ezért nem hagyhatom ki, hogy meggyőződjem magam is a csalásról. Addig légy türelemmel, és ne parádézz, mert ez nem szokott segíteni... Egyébként, legalább 8-10 demo van rólad feltöltve, ami elég fura... ennyit még senkiről nem csináltak... Lehet nem megalapozatlan...
Idézetet írta: RedFred ;) - 2014-04-28 20:03:39Holnap megnézem a demot, mivel én vagyok a gg királycsászára ezért nem hagyhatom ki, hogy meggyőződjem magam is a csalásról. Addig légy türelemmel, és ne parádézz, mert ez nem szokott segíteni... Egyébként, legalább 8-10 demo van rólad feltöltve, ami elég fura... ennyit még senkiről nem csináltak... Lehet nem megalapozatlan...Majdnem megakadt a Haribo a torkomon
Idézetet írta: ef - 2014-04-28 20:06:43Idézetet írta: RedFred ;) - 2014-04-28 20:03:39Holnap megnézem a demot, mivel én vagyok a gg királycsászára ezért nem hagyhatom ki, hogy meggyőződjem magam is a csalásról. Addig légy türelemmel, és ne parádézz, mert ez nem szokott segíteni... Egyébként, legalább 8-10 demo van rólad feltöltve, ami elég fura... ennyit még senkiről nem csináltak... Lehet nem megalapozatlan...Majdnem megakadt a Haribo a torkomon Nem csak a haribo szokott a torkodon megakadni! :D:D:D
Az a legjobb az egészben, hogy én vagy százszor játszottam vele és összesen egy alkalommal tudod nyerni. Az viszont felejthetetlen volt számomra orange mapon. Ha ő istenkirály, akkor én istencsászár?
Idézetet írta: Fr3nd - 2014-04-29 14:33:47Az a legjobb az egészben, hogy én vagy százszor játszottam vele és összesen egy alkalommal tudod nyerni. Az viszont felejthetetlen volt számomra orange mapon. Ha ő istenkirály, akkor én istencsászár?Ez nem igaz!!! Többször győztelek le... Volt, hogy 3x egy huzamban, te meg leléptél!!