Igen..Sajnálom ezt az egeszet utolag.. nem erte meg ez a "hulyeskedes".. azt gondoltam hogy vixxes dolog lesz de sajnos nem..balul sult el az egesz..ezekutan meg1x fel nem jovok alnevvel..marad a skullerr.. megertem ha most 1-2 hetes bannt kapok mert jogos..reszben bumkosag volt es nem fair..de azert bizok benne hogy nem kapok 1-2 hetes bannt mert mar ma mennek jatszani..en reszemrol bocsanatot kerek a jelen levo adminoktol../elnezest az ekezetek miatt/joejt es koszonom...
Hát ez tényleg tróger dolog volt. Sok ember sok idejét pazaroltad itt, ezért szombatig hallani sem akarok rólad. Akkor írj unbant! Addig meg pápá téma lezárva!Idézetet írta: SkulleRRR. ~ - 2014-04-28 00:21:09Igen..Sajnálom ezt az egeszet utolag.. nem erte meg ez a "hulyeskedes".. azt gondoltam hogy vixxes dolog lesz de sajnos nem..balul sult el az egesz..ezekutan meg1x fel nem jovok alnevvel..marad a skullerr.. megertem ha most 1-2 hetes bannt kapok mert jogos..reszben bumkosag volt es nem fair..de azert bizok benne hogy nem kapok 1-2 hetes bannt mert mar ma mennek jatszani..en reszemrol bocsanatot kerek a jelen levo adminoktol../elnezest az ekezetek miatt/joejt es koszonom...