A röviden felugrást nem tudom mihez kötni...miért ugrottál és miért tartottál a sarokra?
Azt sajnos holnapra halasztanám mert már fáradt vagyok kikeresni! de mindenféleképpen megnézem!
Idézetet írta: Napesz - 2014-04-27 01:19:31Azt sajnos holnapra halasztanám mert már fáradt vagyok kikeresni! de mindenféleképpen megnézem!http://gamma.crys.hu/demo/d2-1404260623-de_dust2.dem
Mielőtt valaki mondaná okoskodva, vegyek újjat, lehet olcsón kapni, tudom.. De nem Agp-s videókártyát.
(Nincs tárgy)« Címzett: pulos Dátum: Ma - 07:41 »« Továbbítottad vagy válaszoltál erre a levélre. » Válasz Idézet Törléshttp://cs.crys.hu/index.php?topic=32576.msg44423;topicseen#newEgy hónappal ezelőtt azt nyilatkozta,hogy eladta az accját azért nincs fent steammel most pedig nem bírja a gépe hát érdekes
Re:(Nincs tárgy)« Címzett: pulos Dátum: Ma - 07:49 »« Továbbítottad vagy válaszoltál erre a levélre. » Válasz Idézet TörlésM. sniperen miután felbaszott le NSeztem és mondtam neki,hogy jöjjön már fel steammel ezt az indokot írta
Szerintem a fent linkelt demóból nem derül ki hogy whzol-e, illetve a videóban ért vád miszerint norecoilozol is fals.Az, hogy a 3,5k órája van-e valakinek szerintem semmit nem jelent (hacsak azt nem, hogy van pénz áramszámlára) akár afkolsz akár nem, ez legfeljebb magadnak lehet egyfajta "elismerés" ha úgy tetszik.Az, hogy az emberek csítereznek valakit azért mert nonsteames szerintem itt mindennapos dolog, az pedig, hogy egy adminnak kötelessége cselekedni, ha a játékosok megkérik, egy másik dolog.Én elfogadom a magyarázataidat, mert én is úgy láttam történni midnent ahogy leírtad, viszont amit nem értek, hogy miért nem néztél be a lámahelyekre (értsd cső jobb oldala) illetve cső bejáratánál balra és közvetlenül utánna a másik helyre, mielőtt letetted a bombát B-lerakóra.Én be se megyek anélkül hogy meg ne tunkolnám mindet, persze nekem nincs 3500 órám így lehet csak nekem nincs akkora rutinom.
Mikor felugrottam röviden, tisztán látszódott, hogy a sarokban feketéllik valami.