úgy hívják hogy regelés (WARRIOR)
Amennyiben kétség merül fel a cfg-ben, megértem, elbasztam nézőke helyett szerkesztővel nyitottam meg amíg csináltam a képeket (truestory/myproblem).Viszont azthiszem lenne rá lehetőségem, hogy bebizonyítsam, hogy ez volt az a cfg amivel játszottam.Tételezzük fel, hogy közös megegyezés után leveszitek a bant (persze csak ideiglenesen amíg bizonyítok), ha nem hazudtam a cfgt illetően (márpedig nem), akkor ha felmegyek onlyd2re hosszúra magozni, ahogy eddig, mindenkinek ugyan azt kell látnia spectben/Naneee felvételén/nekem in-eye demoban, amit az előző demokban. / (feltéve hogy nem történt semmi változás a szerverben) Az én gépem továbbra is olyan szar mint eddig, de most mindent tudok előre screenshotolni.
TILOS olyan programok, játékbeállítások és/vagy kiegészítők használata, amelyek jogosulatlan előnyhöz juttatnak a többi játékossal szemben! (Pl.: AimBot, WallHack, RateHax, NoSmoke, 16 bit, Világító vagy rikító modellek használata, illetve fps_max 101 értéket magasabbra állítani, stb.) [ ban ]
Idézetet írta: Gee - 2014-04-08 17:36:13Amennyiben kétség merül fel a cfg-ben, megértem, elbasztam nézőke helyett szerkesztővel nyitottam meg amíg csináltam a képeket (truestory/myproblem).Viszont azthiszem lenne rá lehetőségem, hogy bebizonyítsam, hogy ez volt az a cfg amivel játszottam.Tételezzük fel, hogy közös megegyezés után leveszitek a bant (persze csak ideiglenesen amíg bizonyítok), ha nem hazudtam a cfgt illetően (márpedig nem), akkor ha felmegyek onlyd2re hosszúra magozni, ahogy eddig, mindenkinek ugyan azt kell látnia spectben/Naneee felvételén/nekem in-eye demoban, amit az előző demokban. / (feltéve hogy nem történt semmi változás a szerverben) Az én gépem továbbra is olyan szar mint eddig, de most mindent tudok előre screenshotolni.Ezt most ugye csak viccnek szántad? Megmondom az őszintét szerintem NOSPREAD-et használtál. Mutogathatsz nekem utána már demo-t, cfg-t akármit, mert nem fogok hinni neked...miért csak akkor vettél demo-t mikor már rég visszaálltam spectből? Miért nem akkor vetted a demo-t magadról mikor láttad, hogy kint állok spectben 1,5 mapon keresztül, ha állításod szerint érezted, hogy baj lehet a sírások miatt?IdézetTILOS olyan programok, játékbeállítások és/vagy kiegészítők használata, amelyek jogosulatlan előnyhöz juttatnak a többi játékossal szemben! (Pl.: AimBot, WallHack, RateHax, NoSmoke, 16 bit, Világító vagy rikító modellek használata, illetve fps_max 101 értéket magasabbra állítani, stb.) [ ban ]Én még mindig azt mondom, hogy nem voltál tiszta játékos és elszomorít, hogy próbálod magadat mentegetni...tisztán látszik, hogy mikor már vettél magadról demo-t érdekes módon máshogy húzott a fegyver, mint azelőtt...mondhatod, hogy szerver hiba, map hiba, akármi, de ez sajnos nem igaz, mert nem egy mapon történt az eset!
Megmondom az őszintét szerintem NOSPREAD-et használtál. Mutogathatsz nekem utána már demo-t, cfg-t akármit, mert nem fogok hinni neked...