Ha neki "adunk 1 esélyt úgy is lebukik" akkor szerintem mindenki erre fog hivatkozni, de ez csak az én véleményem. Csaltál, van bármi amivel alá tudod támasztani, hogy nem? Nincs. Ennyi.
Egyszer akarok kedves lenni de ha a tényeket nézzük igen én sem szeretem az ilyen régi banokat.
Én értem mit akarsz mondani de ez nem egy mai eset. Természetesen az újabbaknál leszarjuk az ilyen kifogást de én szerintem emlékszek a nevére és a haverjának a nevére is és nem valószínű hogy csaltak. Peat még csak 1 mezei admintanonc volt akkor
Idézetet írta: RedFred ;) - 2014-01-22 16:33:39Idézetet írta: aktell - 2014-01-22 16:20:26Nézzd meg a dátumot, szerinted hényszor volt 2 év alatt újra rakva az xp? És mépg többször az 1.6 ! Nincs screen :S Ha feloldanátok megköszönném !3 évig nem raktam újra a gépem, és nem volt baja. Mellesleg lementettem előtte a dolgokat...Pont ezt akartam írni én is. Ilyen hülyeséggel mást beetethet, de én valahogy nem vagyok vevő rá. Miért nem akkor kértél unbant mikot az eset megtörtént?Engem 2 szerverről is kitiltottak és egy-két nap leforgása alatt az unban kérelmem után le is vették rólam a bant, mivel jogtalan volt, nem hogy 2 évet várok vele....
Idézetet írta: aktell - 2014-01-22 16:20:26Nézzd meg a dátumot, szerinted hényszor volt 2 év alatt újra rakva az xp? És mépg többször az 1.6 ! Nincs screen :S Ha feloldanátok megköszönném !3 évig nem raktam újra a gépem, és nem volt baja. Mellesleg lementettem előtte a dolgokat...
Nézzd meg a dátumot, szerinted hényszor volt 2 év alatt újra rakva az xp? És mépg többször az 1.6 ! Nincs screen :S Ha feloldanátok megköszönném !
Idézetet írta: naneee - 2014-01-22 16:40:18Idézetet írta: RedFred ;) - 2014-01-22 16:33:39Idézetet írta: aktell - 2014-01-22 16:20:26Nézzd meg a dátumot, szerinted hényszor volt 2 év alatt újra rakva az xp? És mépg többször az 1.6 ! Nincs screen :S Ha feloldanátok megköszönném !3 évig nem raktam újra a gépem, és nem volt baja. Mellesleg lementettem előtte a dolgokat...Pont ezt akartam írni én is. Ilyen hülyeséggel mást beetethet, de én valahogy nem vagyok vevő rá. Miért nem akkor kértél unbant mikot az eset megtörtént?Engem 2 szerverről is kitiltottak és egy-két nap leforgása alatt az unban kérelmem után le is vették rólam a bant, mivel jogtalan volt, nem hogy 2 évet várok vele....Ez már tényleg csak buzikukacoskodás. Mikor felmentem egy sunwell szerverre és kibasztak én se írtam unbant, de lehet, hogyha kitiltanak innen a buzi hobbitadminok, akkor visszamennék oda és akkor írnék.Én az utóbbi egy évben háromszor raktam újra a gépem, de egy cs-s screent se tartottam olyan fontosnak, hogy a gépről lementsem. Ezeket pedig nem teszi fel az ember a felhőbe, mint ezeket: http://cloud-3.steampowered.com/ugc/433771128228363041/7BA8F771200BB7C8A172003C69118DC9B8A584F2/Én már mondtam régen is, hogy át kellene nézni azt a sok banolt id-t/ip-t. Aki vissza akar jönni, az úgyis visszajön más ip-vel, új steammel (1,99 eur...) Egy év pihi pedig bőven elég volt neki.