Nem akarok senkit sem megbántani, de az iskola hétfőtől péntekig van, ahol lehet árulkodni a tanító néninek, bácsinak. Bár lehet javasolni kéne Fr3nd-et ennek a posztnak a betöltésére, úgyis elég nagy rutinra tett szert.
Szombat van, és ilyenkor nincs iskola(az kéne még), de én nem bírom ki hétfőig bocsánat Komolyra fordítva a szót, én nem hiszem hogy az úgy oké lenne, hogy a gyerek végigpofázik két mapot, szid mindent és mindenkit. A chat csak az ő hülyeségével van tele és amikor szólok neki szépen hogy vegyen már kicsit vissza még neki áll feljebb(hát igen az én kurva anyámat)... Nem szoktam ide sokat írogatni talán ez a 2. itt, el viselek elég sok gyökérséget de ez már tényleg mindennek a határán átment... és akkor most boldogan ússza meg? Javítsatok ki ha az én életfilózófikus felfogásommal van a baj
Idézetet írta: NoFeRaBaCsi - 2013-09-14 21:05:34Szombat van, és ilyenkor nincs iskola(az kéne még), de én nem bírom ki hétfőig bocsánat Komolyra fordítva a szót, én nem hiszem hogy az úgy oké lenne, hogy a gyerek végigpofázik két mapot, szid mindent és mindenkit. A chat csak az ő hülyeségével van tele és amikor szólok neki szépen hogy vegyen már kicsit vissza még neki áll feljebb(hát igen az én kurva anyámat)... Nem szoktam ide sokat írogatni talán ez a 2. itt, el viselek elég sok gyökérséget de ez már tényleg mindennek a határán átment... és akkor most boldogan ússza meg? Javítsatok ki ha az én életfilózófikus felfogásommal van a baj A legjobb megoldás, ha ennyire zavarja a játékosokat, hogy hívsz v. hív valaki admint és lerendezi a "neveletlen hercegnőt".