Idézetet írta: ZiTeKkTöbbször volt, hogy hacker jött fel a szeróra (sniper) és megnéztem a magyar szerókat, de nem volt fent admin.Nemtudom lehetne-e olyan chat ablakot létrehozni az oldalon, ahol az adminok fellépnek és ott lehet írni nekik, hogy pl hacker van a szerveren és jöjjön fel. Ehhez nem kellene az adminnak cs ben lennie.S így a NON steam játékosok is tudnának admint hívni.Ezt már mondtam én is. Vagy 2 éve..
Többször volt, hogy hacker jött fel a szeróra (sniper) és megnéztem a magyar szerókat, de nem volt fent admin.Nemtudom lehetne-e olyan chat ablakot létrehozni az oldalon, ahol az adminok fellépnek és ott lehet írni nekik, hogy pl hacker van a szerveren és jöjjön fel. Ehhez nem kellene az adminnak cs ben lennie.S így a NON steam játékosok is tudnának admint hívni.
Idézetet írta: TiVikEIdézetet írta: ZiTeKkTöbbször volt, hogy hacker jött fel a szeróra (sniper) és megnéztem a magyar szerókat, de nem volt fent admin.Nemtudom lehetne-e olyan chat ablakot létrehozni az oldalon, ahol az adminok fellépnek és ott lehet írni nekik, hogy pl hacker van a szerveren és jöjjön fel. Ehhez nem kellene az adminnak cs ben lennie.S így a NON steam játékosok is tudnának admint hívni.Ezt már mondtam én is. Vagy 2 éve.. IRC Ma beüzemeltem az IRC pluginomat a szervereken, így mostantól követheted szervereinket IRC-en keresztül.Ha nincs IRC kliensed, akkor a menüben található WebChat gombbal tudsz csatlakozni. Kitöltöd a Nick mezőt aztán a Connect gombra kattintasz, és kész.Amennyiben saját IRC klienssel szeretnél csatlakozni:- szerver: irc.godclan.hu- csatornák:#magyar - ez a csatorna beszélgetésre van#magyar.pub - Public szerver Echo#magyar.fun - Fun szerver Echo#magyar.sp - Sniper szerver Echo#magyar.gg - GunGame szerver Echo#magyar.d2 - Only Dust2 szerver EchoA parancsok listáját az Echo csatornákon a !help paranccsal kérheted le. Írta: Cry$ - Dátum: 2012-03-03 15:13:27 | Hozzászólás: 8Van is, csak senki nem jár fel rá. Ja de, most feljött Józsi :D jozsi777 (webchat@vr03hv.pool.telekom.hu) csatlakozott ide: #magyar
Ahogy mondod. Még mindig többen írnak chatbox-ba mint ahányan irc-en vannak. Lehet találgatni miért, de nincs sok értelme.
Idézetet írta: TiVikEAhogy mondod. Még mindig többen írnak chatbox-ba mint ahányan irc-en vannak. Lehet találgatni miért, de nincs sok értelme.Ez azért elég relatív dolog, szerintem sok játékos jár fel és írja le a problémáit, de aztán elmegy (ahogy kb leírja ezt chatboxba és kilép), mivel nincs értelme ott maradnia. Crys fent van mindig, de ő jobbára nem foglalkozik a panaszokkal. Rajta kívül pedig 1-2 admin veszi a fáradtságot, hogy felmenjen (stampi, zajci, Adri). Így nehéz kitalálni miért nincs értelme, pedig admin szempontból igen kedvező dolog és nem kell hozzá túl sok ész. Az előnyeit pedig gondolom ti is tudjátok.Na mindegy, csak annyit akartam, hogy ez létező dolog, a többi a kedves kollégákon múlik.