Idézetet írta: zajci - 2013-03-29 08:32:19Nem szoktam általában beleszólni, mert vágom, hogy nincs jogom már meg stb. De ezek a képek kurva gázak. Az elmúlt 10 évben nem láttam még ilyen fura a képeket. Főleg, hogy a BMP-t nem lehet megnyitni semmivel, csak PAINT meg QuickTime PictureViewer-el. A képeket, amiket látok, meg arra utálnak, hogy valami szerkesztett kép, de nem lepődnék ha lenne már olyan csalás is, ami a játékosról készített képet alapból eltorzítja. Más ötletem nekem sincs.Nem egyértelmű....+1 +1 és az elmúlt 10 évben hányszor volt olyan, hogy az amxmod hibázott, és nem a player?
Nem szoktam általában beleszólni, mert vágom, hogy nincs jogom már meg stb. De ezek a képek kurva gázak. Az elmúlt 10 évben nem láttam még ilyen fura a képeket. Főleg, hogy a BMP-t nem lehet megnyitni semmivel, csak PAINT meg QuickTime PictureViewer-el. A képeket, amiket látok, meg arra utálnak, hogy valami szerkesztett kép, de nem lepődnék ha lenne már olyan csalás is, ami a játékosról készített képet alapból eltorzítja. Más ötletem nekem sincs.Nem egyértelmű....
OFF: ja és RedFred neharagudj hogy szóváteszem de nem tetszik ez a stilus meg a hozzáállásod...