Nem értem, hogy egyeseknek miért okoz ekkora változást a frissítés. Nálam egyedül a skinek változtak meg.. sem a konzol nem került át a 0-ról sem semmi egyéb változás nem történt. Én eddig is widescreen-en játszottam most is ugyanazt kaptam.Egyszóval semmi extra. Még a konzol is maradt a 0-án illetve az egér érzékenységem is a régi...
Idézetet írta: rob - 2013-02-15 13:11:06Nem értem, hogy egyeseknek miért okoz ekkora változást a frissítés. Nálam egyedül a skinek változtak meg.. sem a konzol nem került át a 0-ról sem semmi egyéb változás nem történt. Én eddig is widescreen-en játszottam most is ugyanazt kaptam.Egyszóval semmi extra. Még a konzol is maradt a 0-án illetve az egér érzékenységem is a régi...Én a frissítetteket hallom, az nseket nem. Egér nekem meg csak a menüben gyorsult. Szóval egyenlőre nem tűnik vészesnek a dolog.Nekem az egér érezhetően lassult. Eddig 2.7-en játszottam, de most érezhetően lassúnak tűnt. A konzolom pedig valószínűleh azért tűnt el, mert nem 0-ra volt bindelve, hanem angol billentyűzet révén ~ gombra. Ami most hogy magyar ékezetes betűk lettek már nem ott van ahol volt De ez csak egy egyszerű bind.És hallják amit mondasz játék közben?
Idézetet írta: sd - 2013-02-15 13:32:15Idézetet írta: rob - 2013-02-15 13:11:06Nem értem, hogy egyeseknek miért okoz ekkora változást a frissítés. Nálam egyedül a skinek változtak meg.. sem a konzol nem került át a 0-ról sem semmi egyéb változás nem történt. Én eddig is widescreen-en játszottam most is ugyanazt kaptam.Egyszóval semmi extra. Még a konzol is maradt a 0-án illetve az egér érzékenységem is a régi...Én a frissítetteket hallom, az nseket nem. Egér nekem meg csak a menüben gyorsult. Szóval egyenlőre nem tűnik vészesnek a dolog.Nekem az egér érezhetően lassult. Eddig 2.7-en játszottam, de most érezhetően lassúnak tűnt. A konzolom pedig valószínűleh azért tűnt el, mert nem 0-ra volt bindelve, hanem angol billentyűzet révén ~ gombra. Ami most hogy magyar ékezetes betűk lettek már nem ott van ahol volt De ez csak egy egyszerű bind.És hallják amit mondasz játék közben?
Sziasztok! Frissítettet nekem is és kb azokat tapasztalom mint a Flip. Eltűnt a hugui, mikronfba vagy hallanak vagy nem. Viszont a legidegesítőbb az, hogy olyan mintha akadna. Lassabb és komolyan olyan mintha laggolna vagy nem tudom. Ebben tudtok segíteni esetleg? :S Köszi előre is.
Kikapcsoltam azt is meg a HD-s opciót is. Kb ugyanaz, mintha lassított felvétel lenne.
beraktam az fps max 100at de össze vissza ugrál 20 körül...