ugyanolyan szar a hivatalos frissítés mint a beta... tiszta bugos a steam ablak játék közben, lassabb mozgás, egér gyorsasága is megváltozott (mondjuk ez állítható), a mikiseket nem hallani, stb. számomra elég játszhatatlan lett így :S
Nekem a bétával semmilyen steam bugom nem volt. A hivatlos frissítést meg csak ma szedem le este.
Látom több embernek is problémás volt a frissítés. Nekem durván 1-2 percet vett igénybe a béta frissítés. Remélem ez sem lesz több.
A mikorofon valóban nem működött. A steam ablakom pedig a windowsos felbontásban jött be játék alatt, mindegy mire állítottam a játék felbontást. z szerintem nem baj.
Amire figyelnetek kell majd szerintem, hogy a konzol lekerül a 0-ról:) Így újra kell bindelni.
Először is mentsd le a steam/steamapps/felhasználónév/counter strike/cstrike_hungarian illetve a steam/steamapps/felhasználónév/counter strike/cstrike mappákat
Mivel az új cs-t teljesen új helyre teszi (Steam/SteamApps/common/Counter Strike) így azt csináltam, hogy töröltem a cs helyi fileokat, majd újra letöltöttem a Cs-t. Így csak az új mappák maradtak meg a CS-hez. Majd a mentett eredeti cstrike_hungarian mappámban lévő fileokkal (steam/steamapps/felhasználónév/counter strike/cstrike_hungarian) felülírattam a common/Counter Strike/cstrike mappát, és így minden bindem, beállításom változatlan maradt
Mintha semmi sem változott volna. Igaz, az egér érzékenységem fentebb kellett vennem 3.5-re, meg kivennem a pipát a wait wsync-ből a beállításoknál, de a többivel nem volt semmilyen bugom, vagy gondom. Mivel eddig is wide módban játszottam, így a felbontás sem volt zavaró.