Jó.
Tisztázzuk. Felvettél ismerősnek ki tudja mikor. Egyszer csak megláttam a JOBB ALSÓ SAROKBAN játékon kívül, hogy "fr3nd ezzel játszik: Counter strike" rákattintottam, erre az az ICANTSTOP... név volt a steam acc neved előtte, játszottunk is többször egymással. Rádírtam, hogy "mi a faszért lopod Fr3nd nevét?" Erre offline lettél, töröltél, és megváltoztattad a neved. (ez az elmúlt 2-5 napban történt, nem olyan rég) Még a login neved is más lett. A steam id converterrel kikerestem az accod, az urlben /id/myfr3nd volt el is küldtem az id-t fuunak, hogy bannoljon utólag, de bezárta a steam ablakot. Később mikor kerestelek, már ez az url sem létezett. Előzményekből kattintottam vissza, és már azt írta, hogy nem találja. FUUU visszakereste d2 logból az ICANTSTOP... nevet, ez a steamid volt, De te annyira frissítetted a profilodat, hogy az előző nevek között már sem a fr3nd, sem az ICANTSTOP... cucc sem szerepelt. És itt még mindíg csak az elmúlt pár napról beszélünk. Akkor a profilod is privát volt, tisztán emlékszem, és ez a LaNleSz név volt.
Én nem vagyok hülye, és tudom, hogy valami itt nagyon nem stimmel.
Elismétlem mégegyszer, amint rádírtam hogy miért léptél be fr3nd néven, azonnal offline, és töröltél, pedig akkor léptél be a játékba... Érdekes hogy belépsz játszani rá fél percre rádtör a profil frissítés... Ilyen szinten. Annyira nem hat meg, hogy ki ismer meg ki nem, mert személy szerint senki nem ismer. És attól, hogy játszottatok együtt, nem változtatna a tényen, hogy bannolva vagy, illetve nincs köze ahhoz, hogy most milyen rendesen viselkedsz, ezt bizonyára te is látod.
És erre a kérdésre valahogy sehogy nem kapok értelmes választ: Miért töröltél AZONNAL amint rád írtam?
És azt hiszem nem is fogok.
De én nem fogok ezen kattogni, illetve nem vagyok annyira megbolondulva, hogy ezen bolonduljak fanatikusan, viszont tudom amit tudok.
Várom kedves Source bácsit, és ő eldönti, hogy leveszi-e, hiszen övé a szerver, addig is megkérném az adminokat, hogy elolvasva ezt a topicot, írják le, hogy szerintük maradjon-e vagy sem. CSAK A TÉNYEKET, és a kommenteket figyelembe véve.
Üdv: RedFred