Elég érdekes a szerver jelenlegi működése, legalább is számomra. 1 fej 4 jobb kar és egyéb hasonló finomságok mellé (M4A1) kiírja :/me paranccsal, hogy 94 sebzés. Előtte 10 perccel, meg mellé lőttem és fejest adott egyfolytában.
Igen, sokszor gyanús vagyok. Tegnap Borel is mondta sniperen, bár én próbálok ésszel játszani (akármennyire nem látszik ), és ő mondjuk sokszor ugyan ott jött ki oldalazva a fejmagasságát tudtam alapból is, de láttam, hogy mellé lövök és beadja, mindig bal felül adta be (mint az itthoni légpuskánk ). Ma HKA Hardcore is mondta, hogy wh ajim minden, deserten nem érdekelt, mert azt szeretem (cs deagle5 vagy mi a map neve) od-n is behiteltem, de ott már nekem is nagyon fura volt, aztán elment, jött Goku és akkor jött ez, hogy 1 fej 2 balkar 1 has 94 sebzés és ilyenek, tegnap ugyan ez volt.
Idézetet írta: mert - 2012-11-12 12:57:08Elég érdekes a szerver jelenlegi működése, legalább is számomra. 1 fej 4 jobb kar és egyéb hasonló finomságok mellé (M4A1) kiírja :/me paranccsal, hogy 94 sebzés. Előtte 10 perccel, meg mellé lőttem és fejest adott egyfolytában.Mert, számomra meg te voltál gyanus!:d ..amugy tényleg elcsúszhatott a hitbox, Famassal 2 találat 39dmg (abból 1 fej és 1 balkar) és nem falon át.