Kedves Csiga (BUZ4, KOMLO, stb.)!
Ha már egyszer voltál olyan kedves, és meglátogattad a magyar szervereket, nem ártott volna tudnod, hogy csalni bizony nem szabad! Te ennek a kívánalomnak nem tettél eleget, mert aim-segédletet használtál, ami tiltólistán szerepel.
Leírom, hogyan láttam én a történetet:
Valamikor 1 hónapja is már, jöttél, csaltál, banned! Rá 10 percére vígan toltad a játékot szintén a magyar szervercsaládon. Banned! Pár nap múlva megint láttalak, és a névválasztásod nem volt szerencsés (KOMLO), mert a gabonafajtákat nagyrészt ismerem, és sajátos stílusod eléggé árulkodó. Felismertelek, csak a kérdéses alkalomra vártam, ahogy most Rob is tette! Nem árulom el, mi volt az a momentum, mikor ő is biztos volt abban, hogy te vagy a kérdéses személy. Volt pofád (képed-et írtam volna, ha nem sokadszorra próbálnád elhitetni, hogy nem te vagy buz4, és nem egy csaló) levelet írni nekem, és
1, tenni az ártatlant!
2, ilyen hülyeséget írni, hogy megváltozott az ip-d és az internetszolgáltatód, mégis hogyan írj (te szegény) unban-kérelmet?! - Persze, hogy megváltozott, lecsatlakozás a netről, felcsatlakozás a netre!
Szóval, ennek az egész kérelemnek semmi értelme, mint ahogy annak sem, hogy - remélem - remegő gyomorral jársz fel, nehogy lebukj megint!
Annyi szarabbnál szarabb szerver van, keress egyet, valahol még te is lehetsz admin, csalhatsz is közben, a kutyát nem érdekli! Csak ezt a helyet kerüld el messzire végre!
Köszönöm!