ha admint keresek akkor éppen nem játszom.... Inkább azt szeretném, ha megoldható lenne, hogy szerverek között lehessen üzenni (chatben) adminnak, ne nekem kelljen keresni. Amúgy tudom, hogy RedFred fent volt sniperen, de ehhez nekem ki kellett lépnem és itt az oldalon megnéznem az adminokat. Egyébként nem panaszkodtam, csak leírtam, hogy miért ürül a szerver egyrészről. Amúgy tudom, hogy lerágott csont, de soha nem fogom megérteni ezt a nosteam szerver gondot, manapság 1000 ft-ért meg lehet venni a cs1.6-ot (lehet, hogy 1500), miért kell nosteamesekkel szarakodni? Az admin az aimot biztosan felismeri,de szerintem egy gyakorlott wh-t nem biztos, viszont erre jó a vac és nem vennék el az ember kedvét a játéktól a szerveren.
amúgy fél 1 és fél kettő között történt az esemény, most a pontosan én sem emlékszem mikor ért fel splatt a szerverre.
Am, ez csak szerintem NEM aim??? csak a srác elég jó makker?
- Ja, aimmakker.....
A másik dolog:emlékezetem szerint régebben működött az xredirect a szerveren (nem vagyok benne teljesen biztos...), próbálkoztam vele este és nem működött, lehet, hogy amióta új ip van elfelejtették átírni a configjában?
update: a gungame,fun ill. public szervereken működik a redirect, csak az onlyd2-őn nem (sniperen nem néztem)