Ne haragudj, hogy még csak az ötletet fontolgatom magamban, hogy Steam-em legyen! Fél éve játszom csak, és igazán még nem sikerült elsajátítanom az alaptudást Gondoltam egy rutinosabb játékos, mint Te szívesen segítesz az "újoncoknak". Azért mert NS vagyok van emberségem!
Bár mikor segíteni fogok, mert nem esik nehezemre és így jól is érzem magamat, hogy valakinek jót tettem érdekében.
Idézetet írta: EdvinBár mikor segíteni fogok, mert nem esik nehezemre és így jól is érzem magamat, hogy valakinek jót tettem érdekében. google translate? oO
Edvin pedig nemártana rágyúrni kicsit rágyúrni a magyarra Neki már sikerült:D :D
Edvin Annyit a monológodhoz, hogy Einstein anno egy fizika konferencián feltette azt a kérdést, hogy nem lenne-e jobb magyarul tartani a konferenciát, mert a jelen lévő tudósok 80%-a magyar Szóval ennyit a magyarok BUTASÁGRÓL! Ne felejtsd el, hogy az egyik legokosabb társadalom a mienk! A világ összes vezető telekommunikációs, orvosi, ipari cégénél alkalmaznak magyar embereket felsővezetésben. És nem a mosolyuk miatt!
Nem baj Edvin, mi így szeretünk (már aki) Azt azért tegyük hozzá, hogy a magyar a legnehezebb nyelv, bár a tájföldi osztálytársam 1 év alatt letette a középfokút belőle Az biztos, hogy Pákótól és a romáktól 1000x jobban tudod a magyart Btw az előző kommentemet nem a komoly hsz-ek közé sorolnám, így nem gondoltam volna, hogy egy ilyen regénnyel válaszolsz