Pfffúúú gyerekek,de jó is lenne

De nekem még a nyaram nagyon képlékeny,valószínű,hogy kidolgozom a belem és nem lesz időm még egy hétvégére sem.(+plusz rengeteg edzés)
De ha úgy alakul benne vagyok

Ez a Kecskemét nem lenne rosssz,de tényleg olyan hely kéne ami igazságos,mindenkinek hasonló távolságra van(persze ezt nehéz megoldani).
De szerintem ha lenne pár ember aki felkarolná az ügyet,aki úgy érzi van rá ideje,közel lakik egymáshoz,stb...az lenne a legjobb,mert így csak egymásra szervezés lesz és vita....
Időpont lebeszélése,kaja,pia,hely bérlés( ha kell),ki jön???..(érdemes lenne egy tól-ig időpontot a jelentkezésre kiválasztani majd,ha meglesz a fix időpont)
Utána nézni ahova mennénk ott hova lenne érdemes elmenni az éjszakába..

De főleg ez a mindenkinek jó hely ez úgy se lesz tökéletes,meg ezt addig nem érdemes firtatni amíg nincs meg,hogy ki jön.Szerintem a szavazás nem elvetendő az időpontról,hogy melyik hónapba,mert még 2 van a nyárból

,ha megszavaztatnánk július,augusztus hétvégéit,akkor ott tudnának dönteni az emberek(többség dönt,mindenkinek úgy se lesz jó),utána lehetne szervezni a megfelelő helyet és stb....
Ja és nehogy LAN legyen!!!

Heti x órát játszok ezzel a szarral,bárhová is megyünk,csak ott ne kelljen

De ez csak az én véleményem,ötletem