Na áljunk meg egy szóra..
1. Már rég nem manipulálok és ebből nem engedek,mert már régóta nem manipuláltam és már nem is fogok..
2.És tudom,hogy valamiért utáltok és megpróbálnám megváltoztatni,de ahhoz tudnom kéne.. Ja a kedvedért 2 napra ki is húzom a mikrofont,mert nem azért beszélek,mert unatkozok,hanem,mert sokan szólnak hozzám és én válaszolok.. Én szeretem a scoutot csak ha már 5-ször van egymás után,akkor már idegesítő..
ui.: A modorodon meg egy kicsit változtathatnál,mert amikor még sík hülye voltam te segítettél megkeresni a képeket is,akkor rendes meg kedves voltál tiszteltelek is érte.. De mostanában már bocsánat elég bunkó lettél.. És mindig magadba mormogsz,pedig veled is jól elehetne beszélni csak,hát te nem beszélgetsz soha.. Meg,ahogy az előbb irtam hozzám sokan szólnak a szerveren és válaszolok,ezért vettem mikrofont.. Volt már olyan,hogy megse szólaltam 40 percen át,mert nem szólt hozzám senki. De én nem beszélek feleslegesen..
ui.:2 Simsek nekem is volt már STEAMEL 40/5-ös statom nem erről van szó (scouton)